Gratis Aanmelden

Gescheiden Lissy zoekt sex contact

Lissy (35)

Wil sex met een jonge vent vanaf 18 jaar. Dat lijkt me heerlijk een jonge knaap tussen mijn lakens en als je nog niet veel ervaring hebt is dat geen probleem dat heb ik namelijk al wel!

Maak contact met haar
  1. Naam: Lissy
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Den Haag
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Lissy van 35 uit Den Haag, Zuid-Holland zoekt sex contact
L0tte (37)
★★★★☆
just ask is wat makkelijker
Geile L0tte zoekt sex
Kelsea (40)
★★★★☆
Na een roerig huwelijk ben ik nu op zoek naar een rustige man. Iemand die zijn wilde haren verloren heeft en nu gewoon rust zoekt. Zo ben ik namelijk ook. Ik was altijd een wilde, maar mijn huwelijk is wild genoeg geweest, daar ben ik echt helemaal klaar mee. Nu wil ik echt alleen maar huisje, boompje, beestje.
Mama Kelsea zoekt sexdate
Uriana (40)
★★★★★
Gescheiden en dus al een tijdje geen plezier meer gehad. Met plezier bedoel ik dan intimiteit, lekkere lange nachten. Zou je zoiets ook kunnen verleren?
Vrouw Uriana zoekt relatie
Sassy (40)
★★★★★
Is er leven na de scheiding? Ik dacht even van niet, maar dat was omdat ik gekwetst was. Dat is nu alweer een tijdje geleden en ik ben opgekrabbeld. Ik ben teveel waard om bij de pakken neer te gaan zitten. Dus ik ga weer leven. Het liefst met een leuke man, die me laat zien dat niet iedere man een rotzak is.
Milf Sassy zoekt man
JessieJJJ (38)
★★★★☆
Hallo leuke man, ik ben Jessica inmiddels heb ik er een scheiding op zitten. De seks in mijn vorige relatie was dus echt bagger. Ik snik van verlangens naar een goede neukbeurt, dus misschien kan jij mij hier mee helpen. Grz Jessica
Mama JessieJJJ zoekt relatie
Ikbenhet (37)
★★★★☆
Gezocht een leuke man die ook nog in het leven staat en er in het weekend op uit wilt gaan!
Moeder Ikbenhet zoekt contact
Berendina
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand met spierballen om een kast van de ene kamer naar de andere te verplaatsen. Ik bied je een vergoeding aan in natura: 5 minuten met mijn borsten spelen.
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Stacy
★★★★★★★★★☆
Ik heb een kapotte wasmachine en ook al heel lang geen goede sex meer gehad. Als we dat nu eens konden combineren? Stuur je me even een fotootje van je?
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
Boutaina
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand mijn fietsband wil plakken. Ik kan dat zelf niet. In ruil wil ik je wel eens lekker aftrekken, maar niet meer dan dat.
Fietsband plakken (Klus van half uur)
Noanne
★★★★★★★★★★
Mijn kachel moet echt schoongemaakt worden, want ik durf hem niet meer aan te steken. Wie kan mij binnenkort helpen? En wie hoeft er geen geld voor, maar accepteert mijn lichaam?
Kachel schoonmaken (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten