Gratis Aanmelden

Gescheiden Jenniver zoekt neuk date

Jenniver (34)

Single meid opzoek naar een discreet contact.

Maak contact met haar
  1. Naam: Jenniver
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Den Haag
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: Anders
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Gescheiden Jenniver van 34 uit Den Haag, Zuid-Holland zoekt neuk date
Carlea (39)
★★★★★
Je weet toch wel dat mollige vrouwen veel meer van sex genieten? Wij vinden het heerlijk om overal aangeraakt te worden, hard of zacht. Likken is nog veel lekkerder en ook achterlangs is lekker geil. Nou, zeg nou zelf, dat maak je niet vaak mee toch?
Milf Carlea zoekt sexdate
FleurtjedL (38)
★★★★☆
Ondanks dat ik mollig ben kan ik je zeggen dat ik sexy en sensueel ben. Mijn voorkeur is passionele seks en omdat ik dit al een tijd mis zoek ik jou voor een date met een dikke hoofdletter. Hou je van een Rubensvrouw dan moet je mij niet laten schieten.
Vrouw FleurtjedL zoekt sex
Tammiej (40)
★★★★☆
ik ben een leuke lieve spontane meid, die graag leuke dingen doet en niet bang is ingesteld. ik probeer graag nieuwe dingen uit ,,, wat ik zoek: leuke spontane jonge met humor en hij moet natuurlijk ook wel lief zijn en vooral niet saai!
Rijpe Tammiej zoekt relatie
Ziri (38)
★★★★★
Echt, ik dacht de ware liefde gevonden te hebben in een vrouw. We waren getrouwd en het was heel leuk. En geil. Maar toch was ze niet mijn grote liefde. Dus uit elkaar gegaan. Mijn grote liefde zoek ik nu niet, even niet. Ik zoek nu gewoon weer wat anders, een knappe kerel die me regelmatig komt neuken. Weer eens wat anders dan een vrouw!
Milf Ziri zoekt sex
Gabbij (40)
★★★★★
Na mijn scheiding ben ik eens goed naar mij zelf gaan kijken en ook wat veranderd daarin. En ik moet zeggen het bevalt mij prima. Ik voel mij een stuk beter en ook weer een happy goedlachse vrouw geworden. Dus ik wil een nieuw hoofdstuk openen in mijn leven.
Rijpe Gabbij zoekt sex
Sassy (40)
★★★★☆
Is er leven na de scheiding? Ik dacht even van niet, maar dat was omdat ik gekwetst was. Dat is nu alweer een tijdje geleden en ik ben opgekrabbeld. Ik ben teveel waard om bij de pakken neer te gaan zitten. Dus ik ga weer leven. Het liefst met een leuke man, die me laat zien dat niet iedere man een rotzak is.
Milf Sassy zoekt man
Bowien
★★★★★★★★★☆
Mijn grasmaaier is kapot en ik heb momenteel geen geld voor een nieuwe. Wie kan mijn tuin eens komen maaien? In ruil voor een lekkere vrijpartij met mij?
Gras maaien (Klus van 2 uur)
Jeltsje
★★★★★★★★★☆
Mijn tuin is een grote puinhoop en moet dringend onder handen genomen worden. Als jij mij komt helpen mag je mij na afloop zelf helemaal onder handen nemen... Deal?
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
Beertje
★★★★★★★★★☆
Ik heb een lek in mijn keuken en ik heb geen idee hoe ik dit moet repareren. Is hier iemand die met zo snel mogelijk kan helpen? Ik betaal in natura...
Lek repareren (Klus van half uur)
Marlou
★★★★★★★★★★
Ik heb 40m aan laurieren die gesnoeid moeten worden en ik vind dat een klote klus, maar ik beloon degene die dat voor mij wil doen, in natura.. alles is mogelijk
Struiken snoeien (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten