Gratis Aanmelden

Vrouw Dakkie zoekt contact

Dakkie (45)

Zou jij wel wat spannende dingen met me willen doen? Ik ben echt een nerd op dat gebied, heb nooit wat geleerd. Mijn man en ik zijn best wel saai wat dat betreft en ik durf bij hem ook geen dingen uit te proberen. Bij een ander ook niet trouwens. Maar ik zou het wel superspannend vinden als een ander dat bij mij zou doen. Durf jij?

Maak contact met haar
  1. Naam: Dakkie
  2. Leeftijd: 45 Jaar
  3. Woonplaats: Enschede
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Vrouw Dakkie van 45 uit Enschede, Overijssel zoekt contact
Sannesamen (40)
★★★★★
Ik ben sinds kort verhuisd en heb al helemaal mijn plekje gevonden hier, voel me alleen vooral in de avond erg eenzaam, het liefst zoek ik iemand die uit de buurt komt.
Rijpe Sannesamen zoekt relatie
Ikbenhet (37)
★★★★★
Gezocht een leuke man die ook nog in het leven staat en er in het weekend op uit wilt gaan!
Moeder Ikbenhet zoekt contact
Joonietje (37)
★★★★★
Als jij het bent die me weet op te vrolijken met je lieve lach en je knappe voorkomen dan ben jij de man waar ik al een tijdje naar op zoek ben. Wil je leren kennen en een heerlijke tijd met je willen doorbrengen.
Vrouw Joonietje zoekt man
Bealone (37)
★★★★★
Ik ben echt toe aan een nieuwe start met een lieve man. Net een vechtscheiding achter de rug en voel me vaak behoorlijk eenzaam. Zou fijn zijn als jij daar iets aan zou kunnen doen.
Moeder Bealone zoekt sexdating
Griendola (37)
★★★★☆
De complimentjes die ik krijg zijn welgemeend maar enkel van mannen die al een relatie hebben. Ik zoek een single man die me leuk vind, me elke dag wil ontmoeten en mijn rots in de branding is.
Vrouw Griendola zoekt relatie
Rrenske (39)
★★★★☆
Hey daar, wat leuk dat je even op mijn profieltje komt kijken;-) Ik ben Renske en alweer even gescheiden, ik voel me steeds vaker eenzaam en dat gevoel wil ik echt niet meer. Ben jij mijn lichtpuntje? Die man die ervoor zorgt dat ik weer helemaal ga stralen? Ik hoop het wel.
Gescheiden Rrenske zoekt dating
Estelle
★★★★★★★★★☆
Ik bied je een blowjob aan als jij voor mij een ikea buffet op komt bouwen. Ik heb niet eens een schroevendraaier of wat dan ook. Ik heb echt even een handige vent nodig!
Ikea meubel opbouwen (Klus van half uur)
Marlous
★★★★★★★★★★
Ik ben voor een uur lang voor jou, als jij bij mij in mijn huurwoning een beschadigde muur helemaal kunt herstellen. Er zitten scheuren en deuken in en de huisbaas is nogal boos...
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
Aily
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die mijn administratie op orde kan brengen. Ik heb helaas geen geld voor boekhouder, dus ik kan je alleen maar in natura betalen. All the way
Administratie doen (Klus van 3 uur)
Lana
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn muur kan schilderen e die accepteert dat ik slechts met seks vergoed. Ik heb geen verf en geen kwasten. Ik wil graag beige muren hebben. Kun jij me helpen?
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten