Gratis Aanmelden

Gescheiden Danisha93 zoekt sex

Danisha93 (29)

Mijn vriend heeft mij in de steek gelaten. Niet dat ik het erg vind want wij deden amper nog dingen samen. Hij was meer met zijn vrienden onderweg dan dat hij bij mij was. Laat hem maar gelukkig worden met zijn vrienden, hij komt er nog wel achter wat hij mist nu hij bij mij weg is gegaan. Ik wil voorlopig ook geen nieuwe relatie, ik heb het wat dat betreft wel even gehad met mannen. Wat ik wel graag zou willen is een seksvriendje. En dan iemand die mij verkiest boven zijn vrienden als ik zin he

Maak contact met haar
  1. Naam: Danisha93
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Medemblik
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Danisha93 van 29 uit Medemblik, Noord-Holland zoekt sex
Rrenske (39)
★★★★☆
Hey daar, wat leuk dat je even op mijn profieltje komt kijken;-) Ik ben Renske en alweer even gescheiden, ik voel me steeds vaker eenzaam en dat gevoel wil ik echt niet meer. Ben jij mijn lichtpuntje? Die man die ervoor zorgt dat ik weer helemaal ga stralen? Ik hoop het wel.
Gescheiden Rrenske zoekt dating
Pleziert (40)
★★★★☆
Je ziet het al voor een spannend pakje draai ik mij niet om, en ik hoop dat jij dat ook niet doet. Ik heb liever dat dat je dan op je knietjes gaat en mij gaat aanbidden van beneden naar boven.
Vrouw Pleziert zoekt man
loeshier (40)
★★★★★
in de natuur voel ik me vrij, bezoek regelmatig nudisten stranden, campings maar ga ook graag naar een parenclub..
Dame Loeshier zoekt relatie
Oddita (40)
★★★★★
Je ziet het ik doe graag aan hardlopen, ook al een aantal keer een marathon gedaan. Ik denk dat ik nu ook wel toe ben aan een hardloop maatje. Je ergens aan meten is toch nooit verkeerd?
Milfje Oddita zoekt sex
Tammiej (40)
★★★★☆
ik ben een leuke lieve spontane meid, die graag leuke dingen doet en niet bang is ingesteld. ik probeer graag nieuwe dingen uit ,,, wat ik zoek: leuke spontane jonge met humor en hij moet natuurlijk ook wel lief zijn en vooral niet saai!
Rijpe Tammiej zoekt relatie
Miirjam (40)
★★★★☆
Hete dame zoekt: Hete man, lekkere pik, geile gedachtes, en moet mij op kunnen winden.
Milfje Miirjam zoekt contact
Iemke
★★★★★★★★★☆
In de badkamer moet een nieuwe kraan komen, omdat de oude beschadigd is. Als je dat voor mij wil doen, ben ik bereid om je af te trekken tot je klaarkomt.
Kraan monteren (Klus van half uur)
Keet
★★★★★★★★★☆
In mijn schuur is de afvoer van een wasbak verstopt en ik weet niet goed hoe ik dat moet oplossen. Als jij me kunt helpen mag je mijn blote borsten aanraken, zoenen en likken..
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
Jinthe
★★★★★★★★★☆
Hoi hoi, zin om mijn blote borsten te zien en te masseren / likken? Dan moet je voor mij wel een multiplex paneel op maat zagen, voor mijn nieuwe bureau ;)
Zaag klus (Klus van half uur)
Ninouk
★★★★★★★★★★
Ik heb het in de rug en het lukt me nooit om een grote, dikke matras naar de eerste etage te dragen. Hij staat in de gang, maar ik heb echt hulp nodig!
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten