Gratis Aanmelden

Moeder Marinda zoekt man

Marinda (31)

Single and loving it, maar zou af en toe toch ook wel een man in mijn leven willen hebben. Ben dus niet echt op zoek naar een vaste relatie, maar gewoon een man waarmee ik gewoon leuke dingen mee kan doen zonder dat we gelijk samen moeten wonen of zo.

Maak contact met haar
  1. Naam: Marinda
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Meppel
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Moeder Marinda van 31 uit Meppel, Drenthe zoekt man
Gabbij (40)
★★★★★
Na mijn scheiding ben ik eens goed naar mij zelf gaan kijken en ook wat veranderd daarin. En ik moet zeggen het bevalt mij prima. Ik voel mij een stuk beter en ook weer een happy goedlachse vrouw geworden. Dus ik wil een nieuw hoofdstuk openen in mijn leven.
Rijpe Gabbij zoekt sex
Halima (40)
★★★★☆
Ik ben Halima, ik ben een gescheiden vrouw en heb een zoontje. Ik hou van paardrijden, minigolf, karten en ga ook heel veel zwemmen. Ik zoek een man die vast werk heeft, die van aanpakken weet en niet in zijn luie zetel blijft zitten en die samen een gezin wil starten.
Milf Halima zoekt jongen
Marjenna (39)
★★★★★
Mijn optimistische instelling kent bijna geen grenzen. Na de scheiding ben ik niet in zak en as gaan zitten maar gewoon door gegaan met leven en leuke dingen doen. Het is natuurlijk wel fijner om dingen samen te doen en een man die me leuk vind wil ik graag leren kennen.
Moeder Marjenna zoekt relatie
Jenferi (37)
★★★★☆
Ik hoop dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn en dat ik de man van mijn dromen hier op korte termijn weet te vinden. Wil alles met je delen en met jou een geweldige toekomst tegemoet gaan.
Dame Jenferi zoekt contact
Slikslik (38)
★★★★★
Mijn dromen en fantasieën zijn heel uiteenlopend, wakker worden naast een lekkere vent en dan heerlijk genieten van een lekker ontbijt, warme douche en natuurlijk elkaar natuurlijk.
Moeder Slikslik zoekt neuk date
Deerne (37)
★★★★★
De scheiding heeft de nodige sporen achter gelaten bij me en hoop ze snel te kunnen vergeten. Wie weet ben jij het die me weer het fijne van het leven laat inzien en we smoorverliefd worden op elkaar.
Milf Deerne zoekt neuk date
Dania
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn PC geformateerd, maar ik krijg hem niet meer aan de praat nu. Is er iemand die mij kan helpen en die een goede beloning in natura kan accepteren?
Software installeren (Klus van 3 uur)
Zwaantje
★★★★★★★★★☆
Ik heb zo veel te strijken dat ik er echt helemaal gek van word. Ik zoek iemand die het voor me komt doen en ik pijp je ervoor. Tot het einde, als je wil...
Strijken (Klus van 2 uur)
Elsemiek
★★★★★★★★★★
Ik ben bereid om op mijn knieën voor jou te gaan als het je lukt om vaatwasser te maken. Elke keer stopt het programma en hoor ik vreemd geluid. Het is een ingebouwde van Bosch.
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Alexia
★★★★★★★★★☆
Ik kan mijn kleren niet meer wassen, omdat mijn wasmachine kapot is. Wie hem gratis kan repareren zal ik een keertje lekker aftrekken, als je dat fijn vindt..
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten