Gratis Aanmelden

Gescheiden Salina zoekt dating

Salina (45)

Mijn zoektocht begint hier naar een heer, man, gozer, een lekkere vent die ik kan verwennen en met wie ik lekker op kan gaan in een spel waarin genot centraal staat.

Maak contact met haar
  1. Naam: Salina
  2. Leeftijd: 45 Jaar
  3. Woonplaats: Den Haag
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 155-160 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Salina van 45 uit Den Haag, Zuid-Holland zoekt dating
Hanadie (40)
★★★★☆
Als eigen ondernemer sta ik wel stevig in mijn schoenen, maar dat moet ook wel het is soms een harde wereld. Daarom vind ik het op zijn tijd ook erg fijn als ik die kant eens kan laten vallen.
Mama Hanadie zoekt neuk date
Jorien (39)
★★★★☆
Sinds een paar maanden gescheiden maar het kriebelt wel om seks te hebben voordat ik mezelf weer overgeef aan de liefde van een man. Ben je op zoek naar regelmatig contact met een hete dame?
Milf Jorien zoekt sex contact
Robbyne (40)
★★★★★
Wil graag weer eens iemand zijn middelpunt zijn, ik weet dat het raar klinkt maar ik mis soms gewoon iemand die aandacht voor mij heeft.
Milfje Robbyne zoekt sexdate
Medusa (38)
★★★★☆
Ik zoek een man die een bierbuikje heeft, liefst met wat borsthaar. Ik vind dit gewoon heel sexy! Hoef ik me toch niet om te excuseren toch?
Milf Medusa zoekt neuk date
Zoldita (40)
★★★★★
Ik wil heel graag een paar nachtjes van je lichaam gebruik maken, even de schade inhalen want al een half jaar is er geen man meer in mijn leven geweest. Een weekendje met elkaar doorbrengen is waar ik voor wil gaan.
Milfje Zoldita zoekt sex
Blodiine (40)
★★★★☆
Het is vrij simpel, het enigste wat ik wil is een seksdate, we kunnen wel bespreken wat wij dan allemaal doen als wij bij elkaar zijn.
Dame Blodiine zoekt dating
Ellanoor
★★★★★★★★★★
Er zit al ruim twee jaar een flink gat in mijn muur, wat ik dicht moet maken van mijn huisbaas. Kun jij me helpen? Dan gebruiken we het gat eerst als gloryhole... ;-)
Stuccen (Klus van 1 uur)
Nelieke
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die zo vriendelijk is om mij te helpen om mijn kleine inboedel te verhuizen naar een nieuw appartement in de buurt. Ik kan een pro niet betalen, maar wil je wel in natura vergoeden.
Verhuizing (Klus van 3 uur)
Zwaantje
★★★★★★★★★☆
Ik heb zo veel te strijken dat ik er echt helemaal gek van word. Ik zoek iemand die het voor me komt doen en ik pijp je ervoor. Tot het einde, als je wil...
Strijken (Klus van 2 uur)
Catoo
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn muren wit schilderen? Alleen de woonkamer. Ik ga verhuizen en moet de oorspronkelijke staat herstellen. Accepeert iemand een beloning 100% in natura van mij?
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten