Gratis Aanmelden

Vrouw Syllvia zoekt man

Syllvia (38)

Ik ben Sylvia en ben op zoek naar een rustige zorgzame jongen die het leuk zou vinden om met mij wat op te bouwen. Wel zoek ik iemand die eerlijk is en zijn gevoel durft te laten zien. Ik kan nooit raden wat je voelt natuurlijk en dat geld andersom ook.

Maak contact met haar
  1. Naam: Syllvia
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Bergen
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Vrouw Syllvia van 38 uit Bergen, Limburg zoekt man
Janika (39)
★★★★☆
Ik kan het niet afleren want sinds mijn jeugd ben ik het verleidende type. Nu wil ik hier verandering in brengen en is gelijk ook de reden waarom ik mij hier heb ingeschreven. Ik wil mij eens laten verleiden en dat zal aan jou zijn om de juiste manier te vinden.
Mama Janika zoekt sex contact
Lipgloss (37)
★★★★☆
Voor mij hoeft er niet gelijk een vaste relatie te komen, ik had zelf in gedachten om eerst elkaar beter te leren kennen en dan wat de toekomst uit gaat wijzen merken wij wel.
Gescheiden Lipgloss zoekt dating
Anitak (39)
★★★★★
Ik ben een vrolijke spontane vrouw die van het leven geniet het enigste wat ik nog mis is een maatje om wat stouts mee te doen.
Geile Anitak zoekt contact
FleurtjedL (38)
★★★★☆
Ondanks dat ik mollig ben kan ik je zeggen dat ik sexy en sensueel ben. Mijn voorkeur is passionele seks en omdat ik dit al een tijd mis zoek ik jou voor een date met een dikke hoofdletter. Hou je van een Rubensvrouw dan moet je mij niet laten schieten.
Vrouw FleurtjedL zoekt sex
Griendola (37)
★★★★☆
De complimentjes die ik krijg zijn welgemeend maar enkel van mannen die al een relatie hebben. Ik zoek een single man die me leuk vind, me elke dag wil ontmoeten en mijn rots in de branding is.
Vrouw Griendola zoekt relatie
Tambilli (37)
★★★★☆
In het begin van mijn relatie met mijn ex was echt alles rozengeur en manschijn maar na jaren zwakte dat steeds meer af. Gevolg was de scheiding, ene heftige periode waarbij ik het erg zwaar had. Ben daar gelukkig overheen en kijk weer uit naar de man die mij een lief berichtje stuurt.
Milfje Tambilli zoekt dating
Francien
★★★★★★★★★★
Ik woon in Groningen en mijn band is lek. Die moet gerepareerd worden. Als het je lukt mag je met mijn borsten spelen en misschien nog wel meer..
Fietsband plakken (Klus van half uur)
Leonieke
★★★★★★★★★★
Ik heb een muur van 2 bij 2,5 meter die geschilderd moet worden en ik heb geen materiaal en ook geen zin om dat te doen. Help jij me? Dan mag je mijn borsten voelen!
Muur schilderen (Klus van half uur)
Jetje
★★★★★★★★★★
Mijn huis is een grote zooi en ik kan het niet meer alleen aan. Ik wil je graag belonen met orale seks als je mij komt helpen voor twee uurtjes..
Huis opruimen (Klus van 2 uur)
Zwaantje
★★★★★★★★★★
Zou iemand mij kunnen helpen bij het ophangen van een grote kristallen kroonluchter? Het lukt me nooit zelf... Ik zal je belonen in natura. Of met geld als je dat liever hebt :/
Lamp ophangen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten