Gratis Aanmelden

Vrouw Odetta zoekt jongen

Odetta (49)

Mijn leventje heb ik goed voor elkaar, alleen ontbreekt er iemand om het laatste stukje nog op en in te vullen. En dat is een man die echt voor mij wil gaan, en ik voor hem. Een eenheid waar niemand tussen komt. En dan ook op het gebied van seks, dat mag niet ontbreken in een goede relatie.

Maak contact met haar
  1. Naam: Odetta
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Midden-Drenthe
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Vrouw Odetta van 49 uit Midden-Drenthe, Drenthe zoekt jongen
Rrenske (39)
★★★★☆
Hey daar, wat leuk dat je even op mijn profieltje komt kijken;-) Ik ben Renske en alweer even gescheiden, ik voel me steeds vaker eenzaam en dat gevoel wil ik echt niet meer. Ben jij mijn lichtpuntje? Die man die ervoor zorgt dat ik weer helemaal ga stralen? Ik hoop het wel.
Gescheiden Rrenske zoekt dating
Pleziert (40)
★★★★☆
Je ziet het al voor een spannend pakje draai ik mij niet om, en ik hoop dat jij dat ook niet doet. Ik heb liever dat dat je dan op je knietjes gaat en mij gaat aanbidden van beneden naar boven.
Vrouw Pleziert zoekt man
DivorcedLifeSux (40)
★★★★★
Hoi, ik ben tot mijn grote geluk gescheiden! Maar na een tijd begon ik toch iets te missen. Ik hoop mijn soulmate te vinden maar een goede vriend sla ik nooit af!
Mama DivorcedLife zoekt man
Oreena (40)
★★★★★
Sta happy in het leven samen met mijn kinderen en geniet elke dag van het werk. Maar ik zou ook wel weer eens met iemand naar de bioscoop gaan, een hapje eten, een lekkere wandeling. Mag jij bepalen wat we daarna gaan doen.
Vrouw Oreena zoekt sexdating
L0tte (37)
★★★★☆
just ask is wat makkelijker
Geile L0tte zoekt sex
Ginessa (40)
★★★★☆
Ik hoop een man te vinden die stevig in zijn schoenen staat want ik ben een temperamentvolle vrouw. Een beetje wispelturig maar ook heel lief en zorgzaam. Hoop dat je me nog leuk vind en me snel een reactie stuurt.
Dame Ginessa zoekt sex
Hilje
★★★★★★★★★★
Ik heb veel te veel onkruid in mijn tuin en ik heb gewoon geen zin om dat weg te halen. Dat is niet mijn ding. Maar ik kan wel lekkere handjobs geven...
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Elisabeth
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn fietsband kan plakken en die ik in ruil daarvoor kan afzuigen.. Vraag me niet waarom, maar dit is wat ik aanbied. Geen vragen, gewoon zeggen of je komt of niet..
Fietsband plakken (Klus van half uur)
Alet
★★★★★★★★★☆
Wegens een blessure kan ik niet teveel tillen, maar mijn nieuwe bankstel komt er binnenkort aan en ik heb hulp nodig met het verslepen en tillen! In ruil voor... ?
Bankstel vervangen (Klus van 1 uur)
Vere
★★★★★★★★★★
Mijn grasmaaier is kapot en mijn tuin van 300m2 mag wel eens gemaaid worden. Kom jij dat voor me doen met jouw maaier? Nemen we daarna samen een bad... deal?
Gras maaien (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten