Gratis Aanmelden

Vrouw Wantsome zoekt man

Wantsome (55)

Ben single en mis een man om samen lekker te rollebollen. Met jezelf spelen is ook niet altijd wat, en zoek ik een lekkere vent die samen met mij wilt vrijen. Het mag jonger zijn en van mijn leeftijd is ook wel goed, als je maar een goede conditie hebt.

Maak contact met haar
  1. Naam: Wantsome
  2. Leeftijd: 55 Jaar
  3. Woonplaats: Zonhoven
  4. Provincie: Vlaams-Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Vrouw Wantsome van 55 uit Zonhoven, Vlaams-Limburg zoekt man
Liselotte (39)
★★★★★
Spontane meid met niet een al te hoog zelfvertrouwen hoopt hier een lieve man te vinden, niet meteen voor een relatie want daar heb ik helaas slechte ervaringen mee. Wel zin om een keertje iets te gaan drinken en van daar uit zien we wel wat er gebeurt.
Vrouw Liselotte zoekt relatie
Marjenna (39)
★★★★★
Mijn optimistische instelling kent bijna geen grenzen. Na de scheiding ben ik niet in zak en as gaan zitten maar gewoon door gegaan met leven en leuke dingen doen. Het is natuurlijk wel fijner om dingen samen te doen en een man die me leuk vind wil ik graag leren kennen.
Moeder Marjenna zoekt relatie
Gabbij (40)
★★★★★
Na mijn scheiding ben ik eens goed naar mij zelf gaan kijken en ook wat veranderd daarin. En ik moet zeggen het bevalt mij prima. Ik voel mij een stuk beter en ook weer een happy goedlachse vrouw geworden. Dus ik wil een nieuw hoofdstuk openen in mijn leven.
Rijpe Gabbij zoekt sex
Elienij (40)
★★★★☆
Ben altijd al een dierenliefhebber geweest, ga graag naar de dierentuin, help regelmatig in een plaatselijk asiel en ik voel mij daar goed bij. Een huisdier zelf hoef ik eigenlijk niet, ik heb daar denk ik niet genoeg tijd voor maar samen een wandeling maken en daarmee een hond of meerdere happy maken lijkt mij geweldig.
Mama Elienij zoekt sexdate
Zehmi (40)
★★★★☆
Heb toch zo een angst voor spinnen en je voelt hem al aankomen zeker? Het lijkt wel of ze per week of per maand vaker bij mij in huis komen dan normaal gesproken.
Mama Zehmi zoekt sex contact
Stippelbeestje (37)
★★★★☆
Lief, ongeduldig, onafhankelijk, zorgzaam, en zin in nieuwe uitdagingen
Vrouw Stippelbeest zoekt jongen
Alieke
★★★★★★★★★★
Kort samengevat: ik ben zwanger, de vader heeft me verlaten en mijn rekening geplunderd. Ik moet verhuizen, maar ik heb geen geld, dus ik zoek hulp en ik vergoed alleen in natura.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Lenthe
★★★★★★★★★★
Kan ik je met deze foto verleiden tot een auto reparatie? Hij moet verkoopklaar gemaakt worden... De beloning is dus wat je hier op deze foto ziet. Na afloop uiteraard ;)
Auto reparatie (Klus van 4 uur)
Martine
★★★★★★★★★★
Ik heb last van hoogtevrees en ik moet een lamp ophangen... Ik zoek dus iemand die mij daarbij kan helpen. Ik heb geen geld om je te betalen maar je mag en beetje met mij spelen.
Lamp ophangen (Klus van half uur)
Madelon
★★★★★★★★★★
Mijn garage staat vol met dingen die naar de stort moeten, maar mijn auto is te klein en ik heb geen aanhanger. Ik kan wel heel goed pijpen en ik slik eventueel ook.
Garage opruimen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten