Gratis Aanmelden

Moeder Aardbei_tje zoekt relatie

Aardbei_tje (65)

Zijn er nog leuke mannen hier. Ik kom ze helaas nergens meer tegen de laatste tijd. Mijn hobby's zijn: dansen, bingo, films kijken.

Maak contact met haar
  1. Naam: Aardbei_tje
  2. Leeftijd: 65 Jaar
  3. Woonplaats: Kaag en Braassem
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Moeder Aardbei_tje van 65 uit Kaag en Braassem, Zuid-Holland zoekt relatie
Gabbij (40)
★★★★★
Na mijn scheiding ben ik eens goed naar mij zelf gaan kijken en ook wat veranderd daarin. En ik moet zeggen het bevalt mij prima. Ik voel mij een stuk beter en ook weer een happy goedlachse vrouw geworden. Dus ik wil een nieuw hoofdstuk openen in mijn leven.
Rijpe Gabbij zoekt sex
Ikbenhet (37)
★★★★★
Gezocht een leuke man die ook nog in het leven staat en er in het weekend op uit wilt gaan!
Moeder Ikbenhet zoekt contact
Deerne (37)
★★★★★
De scheiding heeft de nodige sporen achter gelaten bij me en hoop ze snel te kunnen vergeten. Wie weet ben jij het die me weer het fijne van het leven laat inzien en we smoorverliefd worden op elkaar.
Milf Deerne zoekt neuk date
Openbare (39)
★★★★☆
Het meest geile vind ik dat ik weet dat iemand naar me kijkt. Dan maakt het niet uit of ik met mezelf bezig ben of jij me lekker neukt. Ik begin al te soppen op mijn stoel bij het idee alleen al. Dus hopelijk vind jij het ook heel geil om seks op openbare plekken te hebben.
Gescheiden Openbare zoekt man
Medusa (38)
★★★★☆
Ik zoek een man die een bierbuikje heeft, liefst met wat borsthaar. Ik vind dit gewoon heel sexy! Hoef ik me toch niet om te excuseren toch?
Milf Medusa zoekt neuk date
Floortje (40)
★★★★☆
Misschien zoek je net als ik ook naar lekkere afleiding en goede spanning, lees dan vooral verder;) ik ben nog maar net gescheiden, ik woon in limburg, heb een super baan, heerlijke woning waar ik jou kan ontvangen. Samen in bad, bed, alles wat we maar willen.
Milf Floortje zoekt jongen
Ayla
★★★★★★★★★☆
Ik ga binnenkort scheiden (gelukkig!) en ik zoek nu een sterke man die mij wil helpen met mijn verhuizing. Ik heb geen geld om je te betalen, maar wel wat je op mijn foto ziet...
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Elenoor
★★★★★★★★★★
Ik ben per direct op zoek naar een stucadoor voor een complete kamer van 4m2. Ik heb het financieel helaas een beetje moeilijk op dit moment dus ik vergoed je slechts in natura.
Stuccen (Klus van 4 uur)
Elies
★★★★★★★★★★
Ik ben recentelijk gescheiden en ik zoek hulp voor mijn verhuizing naar een appartement in de grote stad. Ik kan je helaas niet met geld betalen, maar wel in natura...
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Neeltje
★★★★★★★★★★
Ik ben ten einde raad! Mijn dak lekt nog steeds en ik heb geen geld meer voor klusjesmannen. Ik ben daarom bereid te betalen in natura. Maar alleen NA de reparatie!
Lek repareren (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten