Gratis Aanmelden

Gescheiden Goedeles zoekt jongen

Goedeles (48)

Het lijkt misschien zo niet maar ik ben best wel een heel verlegen meid die niet snel een man zal aanspreken. Hier vind ik het best wel fijn want heb je interesse om mij te leren kennen dan zal jij die eerste stap wel zetten.

Maak contact met haar
  1. Naam: Goedeles
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Boxtel
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: LBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Gescheiden Goedeles van 48 uit Boxtel, Noord-Brabant zoekt jongen
CecileRox (38)
★★★★☆
Het single leven ken ik inmiddels wel, alle positieve en negatieve kanten ik meegemaakt en kijk vol verwachting uit naar de man die met mij een relatie wil aangaan. Ik wil een man in mijn leven, een man die me lief heeft en gezelschap bied.
Milf CecileRox zoekt jongen
Ise_jose (40)
★★★★☆
Een jaar geleden heb ik besloten het huwelijk te ontbreken. Een half jaar later was de scheiding rond en was ik weer single. Spijt heb ik er niet van, alleen vind ik wel dat de avonden eenzaam zijn en het zou fijn zijn als er weer een man mijn leven binnenkomt stappen.
Hete Ise Jose zoekt sex contact
Stippelbeestje (37)
★★★★☆
Lief, ongeduldig, onafhankelijk, zorgzaam, en zin in nieuwe uitdagingen
Vrouw Stippelbeest zoekt jongen
NieuwLeventje (38)
★★★★★
Helaas ben ik een lange tijd ziek geweest en heb ik geen tijd gehad om te genieten van het leven. Nu is het moment daar en kan ik weer gaan genieten. Ik zoek een man die dat samen met mij wilt gaan doen. Leeftijd doet er niet zo veel toe als jij maar leuke gesprekken kan voeren en geen discussie uit de weg gaat ben ik al geïnteresseerd.
Rijpe NieuwLeventj zoekt dating
KristieNH (39)
★★★★☆
Ik ben eigelijk helemaal klaar met mannen, maar een echte pik gaat nog altijd boven mijn setje dildo's en vibrators. Ik ga jou dus gewoon gebruiken als levend sex speeltje zonder verdere verplichtingen.
Mama KristieNH zoekt sexdate
Hazala (40)
★★★★☆
Ik ben ambitieuze vrouw die al een tijdje zich volledig inzet voor haar werk. Een mooi escape om de scheiding te verwerken dacht ik maar helaas is dat niet zo. Ik heb een tijdje vrij genomen en als jij me wel leuk vind heb ik alle tijd om met jou te ontdekken of we bij elkaar passen.
Dame Hazala zoekt jongen
Benthe
★★★★★★★★★★
Ik heb een klein tuintje waarin ik graag tegels zou willen leggen, maar ik doe het liever niet zelf. Ik wil graag iemand hebben die dat voor me doet in ruil voor een vrijpartij.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
Franske
★★★★★★★★★★
Ik heb drie kinderen die allemaal een enorme puinhoop hebben gemaakt in hun kamers en ik weet niet meer hoe ik dit moet organiseren. Ik heb dringend hulp nodig!
Kamer opruimen (Klus van 3 uur)
Lieve
★★★★★★★★★★
Ik heb een aantal probleempjes op mijn computer, dus ik zoek hier een leuke nerd die mij daar bij kan helpen. Ik heb Windows 10 en een klote printer. Vergoeding in natura?
Computer probleem oplossen (Klus van 2 uur)
Joke
★★★★★★★★★☆
Kan iemand voor mijn kat zorgen voor twee weken? Je hoeft maar een paar keer langs te komen om eten te geven en water te verversen. Ik betaal je in natura met seks.
Huisdier verzorgen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten