Gratis Aanmelden

Mama LisanneW zoekt man

LisanneW (49)

Hallo daar! Ik ben Lisanne, op zoek naar nieuwe leuke mensen om leuke dingen mee te doen!

Maak contact met haar
  1. Naam: LisanneW
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Zoetermeer
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: Anders
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Mama LisanneW van 49 uit Zoetermeer, Zuid-Holland zoekt man
Lekkertje1985 (37)
★★★★☆
Ik ben een gescheiden vrouw met 2 kinderen die opzoek is naar wat meer spanning in mijn leven.
Gescheiden Lekkertje198 zoekt dating
JuztSex (38)
★★★★★
Hey lekkere mannen van Nederland! Zoek jij hier ook naar een sex-vriendje? Maar wil jij ook de vrijheid hebben en afspreken, wanneer het ons beiden goed uit komt? Relatie zoekers en andere plakkers gelieve niet reageren!
Milf JuztSex zoekt sex
Aquadrie (37)
★★★★★
Ik ben ik, best pittig maar kan op zijn tijd ook best lief zijn hoor, val op leuke, eerlijke mannen die mij goed behandelen, dan krijg je het dubbel en dwars terug. Ik ben opzoek naar een leuke date, waarbij alles kan en niks moet! Ik heb een vechtscheiding met mijn ex gehad, dus ben best gebroken en absoluut niet toe aan een nieuwe relatie direct, wil eerst genieten en tijd nemen voor elkaar. Ik ben niet veeleisend, makkelijk in de omgang, en hou ervan als we elkaar vrijheid kunnen geven, heb een hekel me telkens te moeten verantwoorden als er iets is.
Mama Aquadrie zoekt dating
Sjuulieeta (40)
★★★★☆
Geluk zit in een klein hoekje maar ik heb wel heel veel kleine hoekjes waarin ik moet zoeken om het te vinden. Ik ben een gescheiden vrouw die het al veel te lang moet doen zonder man en wil dat daar een einde aan komt.
Hete Sjuulieeta zoekt man
Oddita (40)
★★★★★
Je ziet het ik doe graag aan hardlopen, ook al een aantal keer een marathon gedaan. Ik denk dat ik nu ook wel toe ben aan een hardloop maatje. Je ergens aan meten is toch nooit verkeerd?
Milfje Oddita zoekt sex
Slikslik (38)
★★★★★
Mijn dromen en fantasieën zijn heel uiteenlopend, wakker worden naast een lekkere vent en dan heerlijk genieten van een lekker ontbijt, warme douche en natuurlijk elkaar natuurlijk.
Moeder Slikslik zoekt neuk date
Maartje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek hulp voor mijn verhuizing als gevolg van een scheiding... Tegelijkertijd sta ik ook alweer een hele poos droog, dus ik bied de beloning slechts aan in natura...
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Titia
★★★★★★★★★☆
Hi... ik ben op zoek naar iemand die een paar weken op mijn kat kan passen, want ik ben de komende tijd voor mijn werk veel onderweg. Is het OK als ik dit vergoed dmv een blowjob met slikken?
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Freya
★★★★★★★★★★
Mijn zoon van 10 heeft veel moeite op school met zijn huiswerk en ik zoek een huiswerk begeleider... Ik kan helaas niet met geld betalen en zal het met mijn lichaam doen.
Huiswerk begeleiding (Klus van 2 uur)
Julie
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een handige timmerman die voor mij een kast kan maken, op maat... Het is vrij duur, te duur voor mij, dus ik dacht misschien kan ik in natura alles betalen?
Timmerklus (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten