Gratis Aanmelden

Gescheiden Hanneloreke zoekt man

Hanneloreke (34)

Ik ben Hannelore, ben single en heb vast werk. Ik heb een eigen huisje dat ik nog druk aan het verbouwen ben. Het zou mooi zijn moest ik hier iemand leren kennen die samen met mij wil bouwen, niet alleen aan het huis maar ook aan een prachtige relatie en een gezin.

Maak contact met haar
  1. Naam: Hanneloreke
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Gent
  4. Provincie: Oost-vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Gescheiden Hanneloreke van 34 uit Gent, Oost-vlaanderen zoekt man
Irislikje (37)
★★★★☆
Wat ik heel graag zou willen is lekker vrijen in de buitenlucht. Ik weet een paar hele goede en spannende plekjes nu alleen nog iemand vinden die ervoor open staat
Vrouw Irislikje zoekt sexdating
Tammiej (40)
★★★★☆
ik ben een leuke lieve spontane meid, die graag leuke dingen doet en niet bang is ingesteld. ik probeer graag nieuwe dingen uit ,,, wat ik zoek: leuke spontane jonge met humor en hij moet natuurlijk ook wel lief zijn en vooral niet saai!
Rijpe Tammiej zoekt relatie
Anitak (39)
★★★★★
Ik ben een vrolijke spontane vrouw die van het leven geniet het enigste wat ik nog mis is een maatje om wat stouts mee te doen.
Geile Anitak zoekt contact
JessieJJJ (38)
★★★★☆
Hallo leuke man, ik ben Jessica inmiddels heb ik er een scheiding op zitten. De seks in mijn vorige relatie was dus echt bagger. Ik snik van verlangens naar een goede neukbeurt, dus misschien kan jij mij hier mee helpen. Grz Jessica
Mama JessieJJJ zoekt relatie
Gouweouw (38)
★★★★☆
Het heeft totaal geen zin om naar het verleden te kijken en dat ben ik ook niet meer van plan. Tijd voor een nieuwe man in mijn leven. Carriere is wel belangrijk voor mij en zoek wel iemand met werk en die ook echt iets van zijn leven wilt maken en dan het liefste samen met mij.
Hete Gouweouw zoekt contact
KnuffeltjeNina (39)
★★★★★
Hopeloos romantisch, een echte knuffelaar en een liefhebber van gezelligheid, dat omschrijft mij wel zo’n beetje. Misschien een beetje naïef van mij, maar ik geloof nog steeds dat op elk potje een dekseltje past en dat de ware voor mij nog zeker ergens rondloopt, net als ik op zoek naar die magische klik. Dus ik geef de hoop niet op en blijf zoeken tot ik mijn dekseltje gevonden heb.
Milfje KnuffeltjeNi zoekt contact
Boutaina
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand mijn fietsband wil plakken. Ik kan dat zelf niet. In ruil wil ik je wel eens lekker aftrekken, maar niet meer dan dat.
Fietsband plakken (Klus van half uur)
Evelyn
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een tech wizzard die voor eens en voor alijd mijn printer aan de praat kan krijgen. Ik ben nogal wanhopig! Vandaar dat ik je ook een heel hete beloning zal geven...
Printer repareren (Klus van 2 uur)
Inge
★★★★★★★★★☆
Mijn tuin is nogal verwilderd en mijn grasmaaier is kapot. Wie kan mijn tuin bijwerken in ruil voor een betaling in natura? Ik bied je mijn lichaam aan...
Gras maaien (Klus van 2 uur)
Louelle
★★★★★★★★★★
Ik was aan het klussen en heb per ongeluk een kapstok door een stuk muur gestoken - ja, ik ben blond.. Kan iemand die voor mij herstellen?? Mag je daarna mijn borsten betasten..
Beschadigde muur herstellen (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten