Gratis Aanmelden

Geile Sann_Eee zoekt neuk date

Sann_Eee (31)

Wat heb ik toch een heerlijk leventje, ik kan gaan en staan waar ik wil en het enigste wat ik nu nog zoek is een super lekkere man die mij keer op keer wil verwennen..

Maak contact met haar
  1. Naam: Sann_Eee
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Harderwijk
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: Anders
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Geile Sann_Eee van 31 uit Harderwijk, Gelderland zoekt neuk date
Tammiej (40)
★★★★☆
ik ben een leuke lieve spontane meid, die graag leuke dingen doet en niet bang is ingesteld. ik probeer graag nieuwe dingen uit ,,, wat ik zoek: leuke spontane jonge met humor en hij moet natuurlijk ook wel lief zijn en vooral niet saai!
Rijpe Tammiej zoekt relatie
Talyan (37)
★★★★★
Te snel ben ik met mijn vriend gaan samenwonen, we kende elkaar vier maanden en toen was het al raak. Had ook te maken dat ik weer bij mijn ouders inwoonde. Gevolg is nu dat de relatie aan het stranden is en ik weer moet uitkijken naar een andere man.
Moeder Talyan zoekt man
Jenferi (37)
★★★★★
Ik hoop dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn en dat ik de man van mijn dromen hier op korte termijn weet te vinden. Wil alles met je delen en met jou een geweldige toekomst tegemoet gaan.
Dame Jenferi zoekt contact
Vvlolletje (38)
★★★★☆
Eigenschappen die bij mij passen zijn: vrolijk, beetje gek, eerlijk en spontaan. En natuurlijk nog veel meer andere positieve eigenschappen ;-). Benieuwd wat die zijn, vraag het me gewoon.
Rijpe Vvlolletje zoekt contact
Rrenske (39)
★★★★★
Hey daar, wat leuk dat je even op mijn profieltje komt kijken;-) Ik ben Renske en alweer even gescheiden, ik voel me steeds vaker eenzaam en dat gevoel wil ik echt niet meer. Ben jij mijn lichtpuntje? Die man die ervoor zorgt dat ik weer helemaal ga stralen? Ik hoop het wel.
Gescheiden Rrenske zoekt dating
Marjenna (39)
★★★★★
Mijn optimistische instelling kent bijna geen grenzen. Na de scheiding ben ik niet in zak en as gaan zitten maar gewoon door gegaan met leven en leuke dingen doen. Het is natuurlijk wel fijner om dingen samen te doen en een man die me leuk vind wil ik graag leren kennen.
Moeder Marjenna zoekt relatie
Lenthe
★★★★★★★★★★
Kan ik je met deze foto verleiden tot een auto reparatie? Hij moet verkoopklaar gemaakt worden... De beloning is dus wat je hier op deze foto ziet. Na afloop uiteraard ;)
Auto reparatie (Klus van 4 uur)
Egbertje
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn verwarmingsketel na kan kijken, want hij maakt een raar geluid. Ik kan je niet betalen met geld, maar wel met een blowjob.
Verwarmingsketel nakijken (Klus van half uur)
Annerieke
★★★★★★★★★★
We hebben het een beetje bont gemaakt: de barbecue is erg vies en ik heb gewoon geen zin om die schoon te maken. Wie mij helpt zal ik daarna helemaal leeg zuigen...
BBQ Schoonmaken (Klus van 1 uur)
Jenny
★★★★★★★★★☆
Ik ben een zwangere vrouw en sinds kort alleenstaande en ik zoek iemand die met kan helpen mijn zwembad op te ruimen (schoonmaken en opvouwen). Als beloning zal ik je pijpen.
Zwembad opruimen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten