Gratis Aanmelden

Milfje Semma zoekt contact

Semma (58)

Ben alweer een tijdje alleen en dat valt niet altijd mee. De vrijheid is soms heerlijk maar dan toch weer s avonds alleen aan tafel en op de bank.

Maak contact met haar
  1. Naam: Semma
  2. Leeftijd: 58 Jaar
  3. Woonplaats: Apeldoorn
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Milfje Semma van 58 uit Apeldoorn, Gelderland zoekt contact
Lapinda (39)
★★★★★
Er zijn een heleboel dingen die ik heb gedaan in mijn leven, maar wat ik altijd nog is heb willen doen is een rollenspel.. Ik speel dan de agente en jij het boefje? Ik ben dol op lingerie,hoge hakken en kan erg goed dansen.
Vrouw Lapinda zoekt jongen
Elienij (40)
★★★★☆
Ben altijd al een dierenliefhebber geweest, ga graag naar de dierentuin, help regelmatig in een plaatselijk asiel en ik voel mij daar goed bij. Een huisdier zelf hoef ik eigenlijk niet, ik heb daar denk ik niet genoeg tijd voor maar samen een wandeling maken en daarmee een hond of meerdere happy maken lijkt mij geweldig.
Mama Elienij zoekt sexdate
Talyan (37)
★★★★☆
Te snel ben ik met mijn vriend gaan samenwonen, we kende elkaar vier maanden en toen was het al raak. Had ook te maken dat ik weer bij mijn ouders inwoonde. Gevolg is nu dat de relatie aan het stranden is en ik weer moet uitkijken naar een andere man.
Moeder Talyan zoekt man
Sjuulieeta (40)
★★★★☆
Geluk zit in een klein hoekje maar ik heb wel heel veel kleine hoekjes waarin ik moet zoeken om het te vinden. Ik ben een gescheiden vrouw die het al veel te lang moet doen zonder man en wil dat daar een einde aan komt.
Hete Sjuulieeta zoekt man
NieuwLeventje (38)
★★★★☆
Helaas ben ik een lange tijd ziek geweest en heb ik geen tijd gehad om te genieten van het leven. Nu is het moment daar en kan ik weer gaan genieten. Ik zoek een man die dat samen met mij wilt gaan doen. Leeftijd doet er niet zo veel toe als jij maar leuke gesprekken kan voeren en geen discussie uit de weg gaat ben ik al geïnteresseerd.
Rijpe NieuwLeventj zoekt dating
Lipgloss (37)
★★★★★
Voor mij hoeft er niet gelijk een vaste relatie te komen, ik had zelf in gedachten om eerst elkaar beter te leren kennen en dan wat de toekomst uit gaat wijzen merken wij wel.
Gescheiden Lipgloss zoekt dating
Hilje
★★★★★★★★★★
Ik heb veel te veel onkruid in mijn tuin en ik heb gewoon geen zin om dat weg te halen. Dat is niet mijn ding. Maar ik kan wel lekkere handjobs geven...
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Sophie
★★★★★★★★★★
Ik ben gescheiden en woon nu weer in een flatje, maar ik heb geen geld om de boel te behangen. Kan iemand dan voor mij doen? Ik betaal met plezier in natura. Het gaat om drie kamers.
Behang plakken (Klus van 3 uur)
Willempje
★★★★★★★★★★
Dit... dit is voor jou... Ten minste... als jij mijn verstopte afvoer kunt repareren! Let op, twee loodgieters lukte het niet en ze kostten met te veel geld. Dan maar zo...
Verstopte afvoer (Klus van 2 uur)
Annerieke
★★★★★★★★★☆
Ik heb hoogtevrees en een plafond van 3m20 hoogte. Ik heb ook geen ladder en er moet en nieuw peertje in één van de lampen... Doe jij dat voor me in ruil voor het betasten van mijn tietjes?
Peertje vervangen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten