Gratis Aanmelden

Mama Aquadrie zoekt contact

Aquadrie (37)

Ik ben ik, best pittig maar kan op zijn tijd ook best lief zijn hoor, val op leuke, eerlijke mannen die mij goed behandelen, dan krijg je het dubbel en dwars terug. Ik ben opzoek naar een leuke date, waarbij alles kan en niks moet! Ik heb een vechtscheiding met mijn ex gehad, dus ben best gebroken en absoluut niet toe aan een nieuwe relatie direct, wil eerst genieten en tijd nemen voor elkaar. Ik ben niet veeleisend, makkelijk in de omgang, en hou ervan als we elkaar vrijheid kunnen geven, heb

Maak contact met haar
  1. Naam: Aquadrie
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Dronten
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Mama Aquadrie van 37 uit Dronten, Flevoland zoekt contact
Gouweouw (38)
★★★★☆
Het heeft totaal geen zin om naar het verleden te kijken en dat ben ik ook niet meer van plan. Tijd voor een nieuwe man in mijn leven. Carriere is wel belangrijk voor mij en zoek wel iemand met werk en die ook echt iets van zijn leven wilt maken en dan het liefste samen met mij.
Hete Gouweouw zoekt contact
Tattoobabs (39)
★★★★★
Ik heb geen zin om hier veel over mijn eigen te gaan vertellen, het enigste dat ik hier wel wil zeggen dat ik op zoek ben naar seks met verschillende mannen en ben dus niet op zoek naar een relatie sorry.
Dame Tattoobabs zoekt sex contact
Aquadrie (37)
★★★★★
Ik ben ik, best pittig maar kan op zijn tijd ook best lief zijn hoor, val op leuke, eerlijke mannen die mij goed behandelen, dan krijg je het dubbel en dwars terug. Ik ben opzoek naar een leuke date, waarbij alles kan en niks moet! Ik heb een vechtscheiding met mijn ex gehad, dus ben best gebroken en absoluut niet toe aan een nieuwe relatie direct, wil eerst genieten en tijd nemen voor elkaar. Ik ben niet veeleisend, makkelijk in de omgang, en hou ervan als we elkaar vrijheid kunnen geven, heb een hekel me telkens te moeten verantwoorden als er iets is.
Mama Aquadrie zoekt dating
Kelsea (40)
★★★★☆
Na een roerig huwelijk ben ik nu op zoek naar een rustige man. Iemand die zijn wilde haren verloren heeft en nu gewoon rust zoekt. Zo ben ik namelijk ook. Ik was altijd een wilde, maar mijn huwelijk is wild genoeg geweest, daar ben ik echt helemaal klaar mee. Nu wil ik echt alleen maar huisje, boompje, beestje.
Mama Kelsea zoekt sexdate
Ise_jose (40)
★★★★☆
Een jaar geleden heb ik besloten het huwelijk te ontbreken. Een half jaar later was de scheiding rond en was ik weer single. Spijt heb ik er niet van, alleen vind ik wel dat de avonden eenzaam zijn en het zou fijn zijn als er weer een man mijn leven binnenkomt stappen.
Hete Ise Jose zoekt sex contact
L0tte (37)
★★★★☆
just ask is wat makkelijker
Geile L0tte zoekt sex
Rifke
★★★★★★★★★☆
Achter mijn woning ligt een oude wasmachine is nodig naar de stort moet. Als je die weg wilt halen bij mij, zal ik je eens lekker aftrekken, niet meer en niet minder...
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
Keet
★★★★★★★★★☆
In mijn schuur is de afvoer van een wasbak verstopt en ik weet niet goed hoe ik dat moet oplossen. Als jij me kunt helpen mag je mijn blote borsten aanraken, zoenen en likken..
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
Marijntje
★★★★★★★★★★
Ik heb een nieuwe bank nodig... Heeft iemand een mooi bankstel met 4 plaatsen voor mij en kom je dat brengen en haal de oude weg? Dan mag je mij daarna zelf op de bank leggen...
Bankstel vervangen (Klus van 1 uur)
Jentine
★★★★★★★★★★
Mijn koelkast moet dringend schoongemaakt worden, maar ik heb mijn pols verstuikt, dus ik kan niets doen nu. Wel open ik mijn beha voor je als je met wilt helpen..
Koelkast schoonmaken (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten