Gratis Aanmelden

Moeder deesje289 zoekt relatie

deesje289 (24)

Hallo leuke mannen, ik ben nieuw, en ik wil graag een beetje rondkijken hier. Ik ben op zoek naar een leuke nette man om mee te experimenteren en onze grenzen te verleggen. Leeftijd vind ik niet zo belangrijk. X

Maak contact met haar
  1. Naam: deesje289
  2. Leeftijd: 24 Jaar
  3. Woonplaats: Doetinchem
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Moeder deesje289 van 24 uit Doetinchem, Gelderland zoekt relatie
Katrinnka (40)
★★★★☆
Altijd dacht ik dat ik mijn leven goed op orde had, helaas was dit allemaal schone schijn. Mijn ex heeft mij verlaten voor een jonge meid, ik kan er alleen maar dankbaar voor zijn. Dankbaar zal ik ook zijn als ik de soulmate ga vinden.
Gescheiden Katrinnka zoekt relatie
Griendola (37)
★★★★★
De complimentjes die ik krijg zijn welgemeend maar enkel van mannen die al een relatie hebben. Ik zoek een single man die me leuk vind, me elke dag wil ontmoeten en mijn rots in de branding is.
Vrouw Griendola zoekt relatie
Sabrietje (40)
★★★★☆
Phoe was was het zwaar om mijn leven weer op te bouwen na mijn scheiding. Maar het is mij gelukt. De kinderen hebben hun draai gevonden, ik heb een leuk huisje gevonden dus nu nog een leuke man.
Dame Sabrietje zoekt relatie
NieuwLeventje (38)
★★★★☆
Helaas ben ik een lange tijd ziek geweest en heb ik geen tijd gehad om te genieten van het leven. Nu is het moment daar en kan ik weer gaan genieten. Ik zoek een man die dat samen met mij wilt gaan doen. Leeftijd doet er niet zo veel toe als jij maar leuke gesprekken kan voeren en geen discussie uit de weg gaat ben ik al geïnteresseerd.
Rijpe NieuwLeventj zoekt dating
Hazala (40)
★★★★★
Ik ben ambitieuze vrouw die al een tijdje zich volledig inzet voor haar werk. Een mooi escape om de scheiding te verwerken dacht ik maar helaas is dat niet zo. Ik heb een tijdje vrij genomen en als jij me wel leuk vind heb ik alle tijd om met jou te ontdekken of we bij elkaar passen.
Dame Hazala zoekt jongen
Mayraa (40)
★★★★☆
Na ruim tien jaar ben ik weer single en had dat echt niet verwacht. Mijn ex man kon zijn handen niet thuislaten en vond het nodig om met zijn collega een avontuurtje te beleven, Dan heb je aan mij een verkeerde en ben ik zo vertrokken,. Zoek een man die mijn vertrouwen niet beschaamd.
Gescheiden Mayraa zoekt neuk date
Brechtsje
★★★★★★★★★★
Ik zoek in de omgeving Utrecht een nieuwe woonruimte, als gevolg van een stuk gelopen relatie. De gouden tip belooon ik in natura. Een uur vrijen met mij.
Woonruimte gezocht (Klus van 1 uur)
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Welke man wil bij mij thuis een vinyl vloer komen leggen (die al besteld is) en in ruil daarvoor een vrijpartij met mij accepteert? Ik ben niet lelijk, slecht diskreet ;)
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
Lizzie
★★★★★★★★★★
Twee lekke banden en twee linkerhanden, maar wel een mond die heel goed beloningen kan geven aan degene die mijn beide banden binnenkort kan komen plakken. Iemand?
Fietsband plakken (Klus van 1 uur)
Pieternella
★★★★★★★★★☆
Ik heb last van een enorme tak die over mijn tuin hangt. De buren weigeren die af te zagen en ik heb er geen kracht voor. Ik heb echter wel kracht voor een handjob...
Tak afzagen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten