Gratis Aanmelden

Dame Pleunie zoekt neuk date

Pleunie (49)

Ben samenwonend maar sta helaas toch nog heel erg vaak op de tweede of derde plek bij mijn huidige partner waardoor er ook niet zo heel erg veel tussen de lakens plaats vind! Wil jij daar verandering in aanbrengen?

Maak contact met haar
  1. Naam: Pleunie
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Hollands
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dame Pleunie van 49 uit Hollands, Noord-Holland zoekt neuk date
Pleziert (40)
★★★★☆
Je ziet het al voor een spannend pakje draai ik mij niet om, en ik hoop dat jij dat ook niet doet. Ik heb liever dat dat je dan op je knietjes gaat en mij gaat aanbidden van beneden naar boven.
Vrouw Pleziert zoekt man
Anitak (39)
★★★★★
Ik ben een vrolijke spontane vrouw die van het leven geniet het enigste wat ik nog mis is een maatje om wat stouts mee te doen.
Geile Anitak zoekt contact
loeshier (40)
★★★★☆
in de natuur voel ik me vrij, bezoek regelmatig nudisten stranden, campings maar ga ook graag naar een parenclub..
Dame Loeshier zoekt relatie
Joonietje (37)
★★★★★
Als jij het bent die me weet op te vrolijken met je lieve lach en je knappe voorkomen dan ben jij de man waar ik al een tijdje naar op zoek ben. Wil je leren kennen en een heerlijke tijd met je willen doorbrengen.
Vrouw Joonietje zoekt man
Tambilli (37)
★★★★★
In het begin van mijn relatie met mijn ex was echt alles rozengeur en manschijn maar na jaren zwakte dat steeds meer af. Gevolg was de scheiding, ene heftige periode waarbij ik het erg zwaar had. Ben daar gelukkig overheen en kijk weer uit naar de man die mij een lief berichtje stuurt.
Milfje Tambilli zoekt dating
Sassy (40)
★★★★★
Is er leven na de scheiding? Ik dacht even van niet, maar dat was omdat ik gekwetst was. Dat is nu alweer een tijdje geleden en ik ben opgekrabbeld. Ik ben teveel waard om bij de pakken neer te gaan zitten. Dus ik ga weer leven. Het liefst met een leuke man, die me laat zien dat niet iedere man een rotzak is.
Milf Sassy zoekt man
Vere
★★★★★★★★★★
Mijn grasmaaier is kapot en mijn tuin van 300m2 mag wel eens gemaaid worden. Kom jij dat voor me doen met jouw maaier? Nemen we daarna samen een bad... deal?
Gras maaien (Klus van 2 uur)
Pleunie
★★★★★★★★★☆
Ik heb een heel mooie kraan gekocht, maar geen idee hoe ik die moet installeren. Is er een lekkere vent die mij daar bij kan helpen? Dan help ik jou ook op mijn manier.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Dielke
★★★★★★★★★☆
Ik ben mijn spullen aan het inpakken om mijn ontrouwe man te verlaten en ik zoek nu hulp bij mijn verhuizing. Ik heb geen geld, maar ben bereid in natura te betalen.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Dania
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn PC geformateerd, maar ik krijg hem niet meer aan de praat nu. Is er iemand die mij kan helpen en die een goede beloning in natura kan accepteren?
Software installeren (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten