Gratis Aanmelden

Rijpe Latti zoekt contact

Latti (33)

Ik ben vooral heel lief. Misschien wel te lief, maar daar kan ik niets aan doen. Wil je me leren kennen? Dan ga ik allemaal lieve dingen voor je doen. Vind je het erg als het stiekem moet?

Maak contact met haar
  1. Naam: Latti
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats: Gent
  4. Provincie: Oost-vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Rijpe Latti van 33 uit Gent, Oost-vlaanderen zoekt contact
Tammiej (40)
★★★★★
ik ben een leuke lieve spontane meid, die graag leuke dingen doet en niet bang is ingesteld. ik probeer graag nieuwe dingen uit ,,, wat ik zoek: leuke spontane jonge met humor en hij moet natuurlijk ook wel lief zijn en vooral niet saai!
Rijpe Tammiej zoekt relatie
Afkewissel (40)
★★★★★
Na een zeer kort en eentonig huwelijk en even genoten te hebben van mijn vrijheid heb ik besloten om weer eens op mannenjacht te gaan. En dan deze keer niet blijven hangen bij 1. Niet dat ik iedere nacht een ander in mijn bed wil hebben, maar niet meer 5 jaar bij dezelfde man. En ook niet meer steeds dat ene zeer saaie standje. Laat me leven, laat me ervaren hoe spetterend seks ook kan zijn. Jij bepaald hoe!
Moeder Afkewissel zoekt jongen
1984Harmkx (38)
★★★★★
Dagdag, ik ben nog niet zo heel lang gescheiden, maar wil weer eens lol hebben in mijn leventje..
Geile 1984Harmkx zoekt sex
Hanadie (40)
★★★★★
Als eigen ondernemer sta ik wel stevig in mijn schoenen, maar dat moet ook wel het is soms een harde wereld. Daarom vind ik het op zijn tijd ook erg fijn als ik die kant eens kan laten vallen.
Mama Hanadie zoekt neuk date
Ziri (38)
★★★★★
Echt, ik dacht de ware liefde gevonden te hebben in een vrouw. We waren getrouwd en het was heel leuk. En geil. Maar toch was ze niet mijn grote liefde. Dus uit elkaar gegaan. Mijn grote liefde zoek ik nu niet, even niet. Ik zoek nu gewoon weer wat anders, een knappe kerel die me regelmatig komt neuken. Weer eens wat anders dan een vrouw!
Milf Ziri zoekt sex
Talyan (37)
★★★★☆
Te snel ben ik met mijn vriend gaan samenwonen, we kende elkaar vier maanden en toen was het al raak. Had ook te maken dat ik weer bij mijn ouders inwoonde. Gevolg is nu dat de relatie aan het stranden is en ik weer moet uitkijken naar een andere man.
Moeder Talyan zoekt man
Nathalie
★★★★★★★★★★
Mijn auto maakt een raar geluid en ik durf er niet meer mee te gaan rijden. Welke handyman kan dit voor mij fixen? Ik betaal je niet met geld, maar met mijn lichaam, ok?
Auto reparatie (Klus van 2 uur)
Dieuwertje
★★★★★★★★★★
Ik heb een open haard die een flinke beurt kan gebruiken en toevallig kan ik zelf ook wel weer eens een grote beurt gebruiken... Kom jij beiden doen? Eerst de haard, dan ik...
Kachel schoonmaken (Klus van 2 uur)
Detje
★★★★★★★★★★
Jij schildert voor mij een muur en als ik tevreden ben met het resultaat gaan we samen een douche nemen. Lijkt jou dat wat? Ik heb de verf, maar geen kwasten.
Muur schilderen (Klus van half uur)
Irene
★★★★★★★★★☆
Ik ben per direct op zoek naar iemand die mijn schoorsteen klaar kan maken voor de winter. Ik heb alleen geen zin om je er voor te betalen. Althans, niet met geld...
Schoorsteen Vegen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten