Gratis Aanmelden

Moeder Lorea zoekt man

Lorea (29)

Heb jij wel eens seks voor één nacht gehad? Ik wel, al meerdere keren zelfs. Maar dat wil ik liever niet meer. De seks wel natuurlijk, dat vind ik fantastisch. Maar niet meer voor één nacht. Ik wil het vaker met dezelfde man doen. Zodat we elkaar op dat gebied leren kennen en allerlei dingen doen die je niet zou durven met iemand die je eigenlijk niet kent. Vat je hem?

Maak contact met haar
  1. Naam: Lorea
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Ooststellingwerf
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Moeder Lorea van 29 uit Ooststellingwerf, Friesland zoekt man
DDivorced (38)
★★★★★
Sind mijn scheiding sta ik droog en speel ik alleen maar een beetje met mijzelf. sinds enige tijd heb ik enorme behoefte aan fysiek mannelijk contact en dat voor mij het signaal om de markt af te struinen en op zoek te gaan naar een seksmaatje.
Dame DDivorced zoekt jongen
Marjenna (39)
★★★★☆
Mijn optimistische instelling kent bijna geen grenzen. Na de scheiding ben ik niet in zak en as gaan zitten maar gewoon door gegaan met leven en leuke dingen doen. Het is natuurlijk wel fijner om dingen samen te doen en een man die me leuk vind wil ik graag leren kennen.
Moeder Marjenna zoekt relatie
Tammiej (40)
★★★★☆
ik ben een leuke lieve spontane meid, die graag leuke dingen doet en niet bang is ingesteld. ik probeer graag nieuwe dingen uit ,,, wat ik zoek: leuke spontane jonge met humor en hij moet natuurlijk ook wel lief zijn en vooral niet saai!
Rijpe Tammiej zoekt relatie
Ziri (38)
★★★★★
Echt, ik dacht de ware liefde gevonden te hebben in een vrouw. We waren getrouwd en het was heel leuk. En geil. Maar toch was ze niet mijn grote liefde. Dus uit elkaar gegaan. Mijn grote liefde zoek ik nu niet, even niet. Ik zoek nu gewoon weer wat anders, een knappe kerel die me regelmatig komt neuken. Weer eens wat anders dan een vrouw!
Milf Ziri zoekt sex
Stippelbeestje (37)
★★★★☆
Lief, ongeduldig, onafhankelijk, zorgzaam, en zin in nieuwe uitdagingen
Vrouw Stippelbeest zoekt jongen
JessieJJJ (38)
★★★★☆
Hallo leuke man, ik ben Jessica inmiddels heb ik er een scheiding op zitten. De seks in mijn vorige relatie was dus echt bagger. Ik snik van verlangens naar een goede neukbeurt, dus misschien kan jij mij hier mee helpen. Grz Jessica
Mama JessieJJJ zoekt relatie
Annelin
★★★★★★★★★★
Kan iemand een schutting schot vastzetten voor mij? Gewoon een paar schroefjes denk ik, maar ik heb geen gereedschap. Wel mag je na afloop even met mijn eigen "gereedschap" spelen...
Timmerklus (Klus van 1 uur)
Linne
★★★★★★★★★☆
Hallo allemaal, ik heb een nieuwe woonkamer set gekocht en geen geld voor het transport ervan... Alles wacht op me in een magazijn. Ik heb dus hulp nodig en ik betaal je in natura.
Meubel transport (Klus van 3 uur)
Catoo
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn muren wit schilderen? Alleen de woonkamer. Ik ga verhuizen en moet de oorspronkelijke staat herstellen. Accepeert iemand een beloning 100% in natura van mij?
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Welke man wil bij mij thuis een vinyl vloer komen leggen (die al besteld is) en in ruil daarvoor een vrijpartij met mij accepteert? Ik ben niet lelijk, slecht diskreet ;)
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten