Gratis Aanmelden

Mama Romina zoekt contact

Romina (28)

Ik zoek een man die net even anders is als alle anderen. Je moet echt geen meeloper zijn want dan kan je mijn profiel beter overslaan. Wat ik wil is een man met inhoud. Tegenwoordig zijn die ver te zoeken. Ben je verlegen is dat helemaal geen probleem ik kan je daar mee helpen als je maar niet met de horde meeloopt dan is het voor mij goed.

Maak contact met haar
  1. Naam: Romina
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Nijmegen
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Atletisch
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Mama Romina van 28 uit Nijmegen, Gelderland zoekt contact
Oddita (40)
★★★★★
Je ziet het ik doe graag aan hardlopen, ook al een aantal keer een marathon gedaan. Ik denk dat ik nu ook wel toe ben aan een hardloop maatje. Je ergens aan meten is toch nooit verkeerd?
Milfje Oddita zoekt sex
loeshier (40)
★★★★★
in de natuur voel ik me vrij, bezoek regelmatig nudisten stranden, campings maar ga ook graag naar een parenclub..
Dame Loeshier zoekt relatie
DoorzakkerTrees (38)
★★★★☆
Ik voel mijn tepels groeien als ik wat aandacht krijg van een knappe vent die maar wat graag met me het bed in duikt. Ik ben een geil sletje die het maar wat fijn vind om een lul in haar kontje te voelen.
Dame DoorzakkerTr zoekt sex contact
Janika (39)
★★★★☆
Ik kan het niet afleren want sinds mijn jeugd ben ik het verleidende type. Nu wil ik hier verandering in brengen en is gelijk ook de reden waarom ik mij hier heb ingeschreven. Ik wil mij eens laten verleiden en dat zal aan jou zijn om de juiste manier te vinden.
Mama Janika zoekt sex contact
Mand_dy (39)
★★★★☆
Ik ben een keurige vrouw, nooit vreemdgegaan, altijd eerlijk, en een groot hart voor iedereen. Ben inmiddels gescheiden, in de tijd dat ik getrouwd was had mijn man op seksueel gebied niks te klagen, ik verwende hem altijd wanneer hij maar wou, tot die me bedroog, toen was het voor mij gelijk afgelopen. Ik zoek iemand die met mij wat leuks wil opbouwen, kan alleen de sex zijn maar kan ook meer. Laat het gewoon op me afkomen.
Rijpe Mand Dy zoekt sexdate
Sjuulieeta (40)
★★★★☆
Geluk zit in een klein hoekje maar ik heb wel heel veel kleine hoekjes waarin ik moet zoeken om het te vinden. Ik ben een gescheiden vrouw die het al veel te lang moet doen zonder man en wil dat daar een einde aan komt.
Hete Sjuulieeta zoekt man
Noanne
★★★★★★★★★★
Mijn kachel moet echt schoongemaakt worden, want ik durf hem niet meer aan te steken. Wie kan mij binnenkort helpen? En wie hoeft er geen geld voor, maar accepteert mijn lichaam?
Kachel schoonmaken (Klus van 1 uur)
Liecke
★★★★★★★★★★
Ik snap echt totaal niet hoe ik mijn webcam aan de praat krijg. Ik heb windows vista en krijg steeds een error. Wie kan mij helpen? Beloning is pijpbeurt met slikken.
Webcam installeren (Klus van half uur)
Dieuwertje
★★★★★★★★★★
Ik heb een open haard die een flinke beurt kan gebruiken en toevallig kan ik zelf ook wel weer eens een grote beurt gebruiken... Kom jij beiden doen? Eerst de haard, dan ik...
Kachel schoonmaken (Klus van 2 uur)
Milou
★★★★★★★★★☆
Hi, ik heb een paar dressings op het oog bij Ikea en geen mogelijkheid om die te transporteren en op te bouwen... Ik ben nogal onhandig, maar niet in bed... snap je?
Ikea meubel opbouwen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten