Gratis Aanmelden

Dame Lens zoekt relatie

Lens (31)

Volgens mij ben ik een heel zelfstandige vrouw. Ik heb een goede baan en een leuk huis. Ik verdien goed, bovenmodaal. Het enige wat ik niet heb, is een man op afroep. Die me komt verwennen als ik zin heb.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lens
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Wachtebeke
  4. Provincie: Oost-vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dame Lens van 31 uit Wachtebeke, Oost-vlaanderen zoekt relatie
Halima (40)
★★★★☆
Ik ben Halima, ik ben een gescheiden vrouw en heb een zoontje. Ik hou van paardrijden, minigolf, karten en ga ook heel veel zwemmen. Ik zoek een man die vast werk heeft, die van aanpakken weet en niet in zijn luie zetel blijft zitten en die samen een gezin wil starten.
Milf Halima zoekt jongen
FleurtjedL (38)
★★★★☆
Ondanks dat ik mollig ben kan ik je zeggen dat ik sexy en sensueel ben. Mijn voorkeur is passionele seks en omdat ik dit al een tijd mis zoek ik jou voor een date met een dikke hoofdletter. Hou je van een Rubensvrouw dan moet je mij niet laten schieten.
Vrouw FleurtjedL zoekt sex
Sassy (40)
★★★★★
Is er leven na de scheiding? Ik dacht even van niet, maar dat was omdat ik gekwetst was. Dat is nu alweer een tijdje geleden en ik ben opgekrabbeld. Ik ben teveel waard om bij de pakken neer te gaan zitten. Dus ik ga weer leven. Het liefst met een leuke man, die me laat zien dat niet iedere man een rotzak is.
Milf Sassy zoekt man
Liselotte (39)
★★★★★
Spontane meid met niet een al te hoog zelfvertrouwen hoopt hier een lieve man te vinden, niet meteen voor een relatie want daar heb ik helaas slechte ervaringen mee. Wel zin om een keertje iets te gaan drinken en van daar uit zien we wel wat er gebeurt.
Vrouw Liselotte zoekt relatie
Tridanki (37)
★★★★☆
Al veel te lang ben ik single, heb geen kinderen maar wil die heel graag. Hoog tijd om een man te vinden die dat ook wil en mij de meest geweldige vrouw van heel Nederland vind.
Geile Tridanki zoekt sexdate
DDivorced (38)
★★★★☆
Sind mijn scheiding sta ik droog en speel ik alleen maar een beetje met mijzelf. sinds enige tijd heb ik enorme behoefte aan fysiek mannelijk contact en dat voor mij het signaal om de markt af te struinen en op zoek te gaan naar een seksmaatje.
Dame DDivorced zoekt jongen
Ellanoor
★★★★★★★★★☆
Ik snap helemaal niks van een Ikea buffet, hoe ik die in elkaar moet zetten en ik heb geen vent om me er mee te helpen. Daarom zoek ik hier iemand die langs kan komen..
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Noalie
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand in Flevoland die mijn band kan komen plakken. Ik heb geen geld voor de fietsenmaker en het lukt me zelf niet om het te repareren. Ik vergoed je dan in natura.
Fietsband plakken (Klus van 1 uur)
Adriaantje
★★★★★★★★★☆
Ik heb nogal wat onkruid in mijn tuin en ik heb last van mijn been, waardoor ik moeilijk kan staan, maar ik kan wel vrijen, mocht dat je interesseren bij wijze van beloning..
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Maartje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek hulp voor mijn verhuizing als gevolg van een scheiding... Tegelijkertijd sta ik ook alweer een hele poos droog, dus ik bied de beloning slechts aan in natura...
Verhuizing (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten