Gratis Aanmelden

Milf Dwingie zoekt contact

Dwingie (26)

Mijn enige wens is het vinden van een lieve man. Ik ben alweer een aantal jaren single, het bevalt mij redelijk goed. Als ik alle voor- en nadelen op een rijtje zet, dan is het voordeel van een lieve vriend hebben groter dan single blijven.

Maak contact met haar
  1. Naam: Dwingie
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Woonplaats: Vlieland
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Milf Dwingie van 26 uit Vlieland, Friesland zoekt contact
Tammiej (40)
★★★★☆
ik ben een leuke lieve spontane meid, die graag leuke dingen doet en niet bang is ingesteld. ik probeer graag nieuwe dingen uit ,,, wat ik zoek: leuke spontane jonge met humor en hij moet natuurlijk ook wel lief zijn en vooral niet saai!
Rijpe Tammiej zoekt relatie
Fleurtje33 (39)
★★★★☆
Was al op jonge leeftijd getrouwd maar het hield geen stand, nu weer vrij om te doen wat ik wil en zoek dus ook niet iemand met trouwplannen maar gewoon samen plezier maken de rest zien we wel.
Vrouw Fleurtje33 zoekt sexdating
KnuffeltjeNina (39)
★★★★★
Hopeloos romantisch, een echte knuffelaar en een liefhebber van gezelligheid, dat omschrijft mij wel zo’n beetje. Misschien een beetje naïef van mij, maar ik geloof nog steeds dat op elk potje een dekseltje past en dat de ware voor mij nog zeker ergens rondloopt, net als ik op zoek naar die magische klik. Dus ik geef de hoop niet op en blijf zoeken tot ik mijn dekseltje gevonden heb.
Milfje KnuffeltjeNi zoekt contact
loeshier (40)
★★★★★
in de natuur voel ik me vrij, bezoek regelmatig nudisten stranden, campings maar ga ook graag naar een parenclub..
Dame Loeshier zoekt relatie
Dainey (40)
★★★★★
Met mooi weer maak ik graag een tochtje op mijn motor, dat is echt mijn uitlaat klep in het leven. Gewoon lekker tocht van een paar uur, maar soms ook wel langer
Moeder Dainey zoekt man
DDivorced (38)
★★★★☆
Sind mijn scheiding sta ik droog en speel ik alleen maar een beetje met mijzelf. sinds enige tijd heb ik enorme behoefte aan fysiek mannelijk contact en dat voor mij het signaal om de markt af te struinen en op zoek te gaan naar een seksmaatje.
Dame DDivorced zoekt jongen
Karmijn
★★★★★★★★★☆
Kan iemand mij helpen om whatsapp op mijn telefoon te installeren? Ik krijg steeds een error. Ik heb niemand die me wil helpen. Als je een lekker vent bent mag je me daarna neuken.
Software installeren (Klus van 1 uur)
Elies
★★★★★★★★★★
Ik ben recentelijk gescheiden en ik zoek hulp voor mijn verhuizing naar een appartement in de grote stad. Ik kan je helaas niet met geld betalen, maar wel in natura...
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Lieke
★★★★★★★★★★
Dit is wat ik je kan bieden in ruil voor een muur van 2m50 bij 3m die helemaal gestuced moet worden. Geen idee hoe lang dat duurt, maar als het klaar is ben ik even helemaal van jou ;)
Stuccen (Klus van 2 uur)
Danytha
★★★★★★★★★☆
Iemand die een deuk in een gipsmuur kan herstellen? Volgens mij is dat zo gebeurd. Ik ben er echter te onhandig voor. Kan ik je daarna een moment met mijn borsten aanbieden?
Beschadigde muur herstellen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten