Gratis Aanmelden

Moeder Cougartje zoekt dating

Cougartje (55)

vrolijke, reislustige, positieve vrouw op zoek naar een maatje om leuke dingen mee te doen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Cougartje
  2. Leeftijd: 55 Jaar
  3. Woonplaats: Hengelo
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Moeder Cougartje van 55 uit Hengelo, Overijssel zoekt dating
Sassy (40)
★★★★☆
Is er leven na de scheiding? Ik dacht even van niet, maar dat was omdat ik gekwetst was. Dat is nu alweer een tijdje geleden en ik ben opgekrabbeld. Ik ben teveel waard om bij de pakken neer te gaan zitten. Dus ik ga weer leven. Het liefst met een leuke man, die me laat zien dat niet iedere man een rotzak is.
Milf Sassy zoekt man
Oddita (40)
★★★★★
Je ziet het ik doe graag aan hardlopen, ook al een aantal keer een marathon gedaan. Ik denk dat ik nu ook wel toe ben aan een hardloop maatje. Je ergens aan meten is toch nooit verkeerd?
Milfje Oddita zoekt sex
Griendola (37)
★★★★☆
De complimentjes die ik krijg zijn welgemeend maar enkel van mannen die al een relatie hebben. Ik zoek een single man die me leuk vind, me elke dag wil ontmoeten en mijn rots in de branding is.
Vrouw Griendola zoekt relatie
Ummmah (40)
★★★★☆
Soms kan ik lekker gek zijn en soms serieus wanneer het nodig is. Ik hou nou eenmaal van lachen en plezier maken en wil dat graag met iemand kunnen delen.
Dame Ummmah zoekt dating
Lipgloss (37)
★★★★☆
Voor mij hoeft er niet gelijk een vaste relatie te komen, ik had zelf in gedachten om eerst elkaar beter te leren kennen en dan wat de toekomst uit gaat wijzen merken wij wel.
Gescheiden Lipgloss zoekt dating
Uriana (40)
★★★★★
Gescheiden en dus al een tijdje geen plezier meer gehad. Met plezier bedoel ik dan intimiteit, lekkere lange nachten. Zou je zoiets ook kunnen verleren?
Vrouw Uriana zoekt relatie
Fraukje
★★★★★★★★★★
Ik zit met enkele kapotte dakpannen die vervangen moeten worden. Ik heb reserve pannen, maar durf zelf het dak niet op. Als jij het doet, mag je daarna met me naar bed..
Dakpan vervangen (Klus van 1 uur)
Chrisje
★★★★★★★★★★
Hoe zou jij het vinden als jij die lijf voor een uurtje krijgt, nadat jij voor mij 3 kallax meubels hebt opgezet? Ik doe dit niet alleen uit noodzaak, maar ook voor mijn plezier.
Ikea meubel opbouwen (Klus van 3 uur)
Beertje
★★★★★★★★★☆
Ik heb een lek in mijn keuken en ik heb geen idee hoe ik dit moet repareren. Is hier iemand die met zo snel mogelijk kan helpen? Ik betaal in natura...
Lek repareren (Klus van half uur)
Elies
★★★★★★★★★★
Ik ben recentelijk gescheiden en ik zoek hulp voor mijn verhuizing naar een appartement in de grote stad. Ik kan je helaas niet met geld betalen, maar wel in natura...
Verhuizing (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten