Gratis Aanmelden

Rijpe Annet zoekt contact

Annet (47)

Mijn vriendin heeft via hier een heel leuk maatje ontmoet. Ik heb hem al een paar keer gezien, wij zijn ook samen weg geweest, maar nu lijkt het mij leuk om ook iemand mee te kunnen nemen. Natuurlijk kunnen wij ook met ons tweetjes weg gaan, ik hoef niet altijd samen met mijn vriendin ergens naartoe. En wie weet waar het toe kan leiden?

Maak contact met haar
  1. Naam: Annet
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Gooise
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Rijpe Annet van 47 uit Gooise, Noord-Holland zoekt contact
Promedia (40)
★★★★★
Merk dat de wereld op mij heen erg veranderd. Alles moet sneller en als het kan nog sneller maar wat als je het gewoon lekker rustig aan wil doen?
Milfje Promedia zoekt sex contact
Rrenske (39)
★★★★☆
Hey daar, wat leuk dat je even op mijn profieltje komt kijken;-) Ik ben Renske en alweer even gescheiden, ik voel me steeds vaker eenzaam en dat gevoel wil ik echt niet meer. Ben jij mijn lichtpuntje? Die man die ervoor zorgt dat ik weer helemaal ga stralen? Ik hoop het wel.
Gescheiden Rrenske zoekt dating
Hazala (40)
★★★★☆
Ik ben ambitieuze vrouw die al een tijdje zich volledig inzet voor haar werk. Een mooi escape om de scheiding te verwerken dacht ik maar helaas is dat niet zo. Ik heb een tijdje vrij genomen en als jij me wel leuk vind heb ik alle tijd om met jou te ontdekken of we bij elkaar passen.
Dame Hazala zoekt jongen
Jennysprimeur (38)
★★★★★
Zijn die jongens er überhaupt nog die eerst willen kennismaken? Ik heb een man gehad en kreeg genoeg kansen om vreemd te gaan. Ik werk als als kassière en zie de stoute blikken van mannen als ik een kort rokje aan heb.
Rijpe Jennysprimeu zoekt sex
Afkewissel (40)
★★★★★
Na een zeer kort en eentonig huwelijk en even genoten te hebben van mijn vrijheid heb ik besloten om weer eens op mannenjacht te gaan. En dan deze keer niet blijven hangen bij 1. Niet dat ik iedere nacht een ander in mijn bed wil hebben, maar niet meer 5 jaar bij dezelfde man. En ook niet meer steeds dat ene zeer saaie standje. Laat me leven, laat me ervaren hoe spetterend seks ook kan zijn. Jij bepaald hoe!
Moeder Afkewissel zoekt jongen
Katrinnka (40)
★★★★☆
Altijd dacht ik dat ik mijn leven goed op orde had, helaas was dit allemaal schone schijn. Mijn ex heeft mij verlaten voor een jonge meid, ik kan er alleen maar dankbaar voor zijn. Dankbaar zal ik ook zijn als ik de soulmate ga vinden.
Gescheiden Katrinnka zoekt relatie
Sophie
★★★★★★★★★★
Ik ben gescheiden en woon nu weer in een flatje, maar ik heb geen geld om de boel te behangen. Kan iemand dan voor mij doen? Ik betaal met plezier in natura. Het gaat om drie kamers.
Behang plakken (Klus van 3 uur)
Lieveke
★★★★★★★★★★
Wegens een kleine ingreep kan ik deze maand niet mijn grasmaaien, dus ik zoek iemand die dat voor mij kan doen. Ik zit nogal krap, maar ik je wel vergoeden in natura..
Gras maaien (Klus van 2 uur)
Summer
★★★★★★★★★★
Mijn ex heeft een mijn muur expres beschadigd en ik heb niet de middelen om dat te laten herstellen door een pro. Dus ik zoek hier iemand die dat wil doen in ruil voor seks.
Beschadigde muur herstellen (Klus van 2 uur)
Estelle
★★★★★★★★★☆
Ik bied je een blowjob aan als jij voor mij een ikea buffet op komt bouwen. Ik heb niet eens een schroevendraaier of wat dan ook. Ik heb echt even een handige vent nodig!
Ikea meubel opbouwen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten