Gratis Aanmelden

Mama Glady zoekt contact

Glady (38)

Gewoon zeggen wat je wil, zei mijn man. En toen ik dat deed keek hij me aan alsof ik gek was. Sindsdien hebben we het niet meer met elkaar gedaan. Hij is volledig afgeknapt ben ik bang. Omdat ik een golden shower wil. Ik ga het niet krijgen. Niet van hem tenminste. Misschien is hier iemand die dat wel wil doen?

Maak contact met haar
  1. Naam: Glady
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Barneveld
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Mama Glady van 38 uit Barneveld, Gelderland zoekt contact
Paaalic (48)
★★★★★
Ik ben welgesteld. Ik ben gescheiden van een rijke man en die heeft mij goed achtergelaten. Ik kom dus wat dat betreft niets te kort. Waar ik wel aan tekort kom is de intimiteit en de sex met een man. Ik heb alle ruimte die je wilt hier.
Geile Paaalic zoekt man
Jalinke (48)
★★★★★
Ik heb alles wat ik wil in mijn leven, maar soms heb ik het gevoel dat er wat mist en misschien ben jij dat?
Rijpe Jalinke zoekt jongen
Bibibi (47)
★★★★★
Als je opzoek bent naar een kleine vrouw, dan ben ik die vrouw die je zoekt!
Milfje Bibibi zoekt neuk date
Altijdvrolijk (48)
★★★★☆
Ik wil het gewoon op mij af laten komen en wat er dan gebeurt merk ik vanzelf wel, wie weet een relatie zo niet dan eens af en toe afspreken om misschien wel spannende tijden te beleven.
Milfje Altijdvrolij zoekt dating
Firefly (48)
★★★★☆
Vind jij het spannend om te experimenteren met speeltjes, touwtjes en andere dingen? Gewoon een beetje spannender maken. Ik ben wel in voor een rollenspel, bondage en meer..
Vrouw Firefly zoekt sex
Umbriena (48)
★★★★★
Hoop om een man te leren kennen die van romantische avondjes houd, die me in de watten wil leggen en met mij mooie momenten wil beleven. Na de scheiding heb ik geen andere man meer gekend en ben als single verder gegaan. Hoog tijd om weer een lieverd te vinden die voor me wil gaan.
Mama Umbriena zoekt dating
Summer
★★★★★★★★★☆
Ik zou het heel fijn vinden als iemand mijn tuin eens onder handen zou willen nemen en ook het afval kan afvoeren. Ik pijp je daarna helemaal tot het einde.. Deal?
Tuin harken (Klus van 2 uur)
Melody
★★★★★★★★★★
Wegens scheiding ben ik verhuisd naar een kleine woning. Alles staat op z'n plaats behalve de matras die ik niet de etage op krijg. Kan iemand mij daarmee helpen?
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
Stacey
★★★★★★★★★☆
Wanneer het regent moet ik in mijn huis een emmer plaatsen... ik word daar zo gek van, dat ik heb besloten hier iemand te zoeken die een vergoeding in natura accepeert in ruil voor de klus..
Lek repareren (Klus van 3 uur)
Ninouk
★★★★★★★★★★
Ik heb het in de rug en het lukt me nooit om een grote, dikke matras naar de eerste etage te dragen. Hij staat in de gang, maar ik heb echt hulp nodig!
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten