Gratis Aanmelden

Mama Simplyred zoekt dating

Simplyred (38)

Als je gewoon een leuke man bent, zonder allerlei gekke dingen of eisen die jij aan een vrouw stelt, wil ik graag verder met je praten. En daar blijft het natuurlijk niet bij, dat snap je wel. Als ik je leuk vind, gaan we een praatje maken, maar daarna gaan de kleren snel uit hoor.

Maak contact met haar
  1. Naam: Simplyred
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Delft
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Atletisch
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Mama Simplyred van 38 uit Delft, Zuid-Holland zoekt dating
Gynnie (49)
★★★★★
Ben nog al onzeker geworden na wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen jaren. Ik weet het als je naar mijn foto's kijkt lijkt het niet zo maar diep van binnen ben ik vaak onzeker. Dus ik zoek een leuk persoon die eens iets wil ondernemen.
Mama Gynnie zoekt contact
Barunka (48)
★★★★☆
Avontuur zoek ik weer in mijn leven. Het staat een soort van stil in mijn leven zou ik maar zeggen en het wordt tijd dat ik actie ga ondernemen.
Dame Barunka zoekt dating
Lyara (48)
★★★★★
Trouw niet voor je veertig bent. Ik kan je één ding zeggen, dat advies klopt. Ik heb dat wel gedaan en zie hier, ik ben gescheiden. Of ik ooit nog ga trouwen, weet ik niet. Laten we elkaar eerst rustig leren kennen, dan zien we wel waar het schip strandt.
Gescheiden Lyara zoekt contact
JessyYahoe (47)
★★★★★
Samen een gezellig avondje doorbrengen als je mij wel ziet zitten en ik je leuk vind lijkt me heerlijk. Al een tijdje heb ik geen afspraakje gehad en kijk echt uit naar je fijne gezelschap.
Hete JessyYahoe zoekt dating
Soofietje (47)
★★★★★
Mijn vrijheid is best belangrijk voor me, maar ik wil graag rekening met je houden als je lief voor me bent. Ik ben een beetje huiverig voor een relatie geworden, maar alleen al het feit dat ik hier ben, betekent toch wel dat ik geïnteresseerd ben. Als je het niet erg vindt om mijn vertrouwen te moeten winnen, zou je me dan eens willen schrijven? Ik beloof dat ik me probeer open te stellen.
Vrouw Soofietje zoekt man
Noami (47)
★★★★☆
Zoekt gezellige en nette man om een fijne relatie mee aan te gaan. Ben een lange tijd gescheiden en wil eerst kijken of ik een serieuze nette man kan aantreffen.
Moeder Noami zoekt contact
Mia
★★★★★★★★★★
Ik wil mijn muren opnieuw doen in de woonkamer. Ik doe alles zelf, behalve het stuccen. Daar heb ik een hekel aan. Kan iemand me helpen? De beloning zal goed zijn.
Stuccen (Klus van 2 uur)
Elmi
★★★★★★★★★★
Ik heb een zware, dikke matras die naar mijn slaapkamer op zolder moet. Ik krijg dat met geen mogelijkheid voor elkaar. Jij wel? Dan testen we de matras daarna meteen..
Matras naar etage dragen (Klus van 1 uur)
Elies
★★★★★★★★★★
Ik ben recentelijk gescheiden en ik zoek hulp voor mijn verhuizing naar een appartement in de grote stad. Ik kan je helaas niet met geld betalen, maar wel in natura...
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Jayda
★★★★★★★★★☆
Ik heb genoeg geld, maar geen tijd en ik sta al een tijdje droog, dus ik heb er wel een vluggertje voor over als jij mijn olie wil verversen in mijn Mercedes
Auto reparatie (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten