Gratis Aanmelden

Vrouw Harlienke zoekt dating

Harlienke (27)

Wat ik heerlijk vind is om een man te verwennen met een goede likbeurt. Ik ben kaal van onderen en het zou mij te gek lijken als jij dat ook bent. Ik zoek geen relatie. Ik wel jou likken en seks hebben met je. Mag als we ons goed klikken ook voor meerdere keren.

Maak contact met haar
  1. Naam: Harlienke
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats: Zeewolde
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Vrouw Harlienke van 27 uit Zeewolde, Flevoland zoekt dating
nicj (49)
★★★★★
Sinds mijn scheiding ben ik maar 3 keer met een man naar bed geweest en dat is behoorlijk weinig voor die 2 jaar. Ik speel graag met mezelf maar ik verlang naar een echte man van vlees en bloed.
Dame Nicj zoekt sex
Xane (48)
★★★★★
Nu ik al een tijdje single ben durf ik ook wel eens op stap te gaan en een man te verleiden. Niet echt fair misschien maar daar zijn de vrouwen toch altijd wel voor te vinden. Nu wil ik de rollen omkeren en mij door jou laten verleiden.
Milfje Xane zoekt relatie
Stephaniezzz (47)
★★★★☆
Geile vrouw die weet dat er vele geile mannen los rondlopen zou er graag eentje willen vangen die een aantal van mijn wensen werkelijkheid wil laten worden.
Milfje Stephaniezzz zoekt sexdate
Merea (49)
★★★★★
Mijn stoute schoenen hebben al veel te lang in de kast gestaan dus tijd om er eens werk van te maken. Sinds ik gescheiden ben ga ik niet meer op stap en heb ik niet echt meer genoten van de dingen die ik graag doe. Toch ben ik zeker dat die ene lieve man dit nu aan het lezen is en al zin heeft mij beter te leren kennen.
Moeder Merea zoekt neuk date
Ingridjuh (48)
★★★★☆
Ik heb een goede baan en een leuke huisje en een hechte vriendenkring, mijn leven is bijna compleet, maar dat ene ontbreekt nog in mijn leven, en dat is een leuke man waarmee ik het kan delen. Want als ik s avonds thuis ben zou ik wel graag tegen een lekkere man op willen kruipen en samen ontspannen op de bank willen zitten.
Milfje Ingridjuh zoekt sex
Blues (48)
★★★★★
vragen kan altijd
Rijpe Blues zoekt relatie
Ellinoor
★★★★★★★★★★
Ik heb een terras van 21m2 wat bedekt is onder een laag vuil die ik zomaar niet weg krijg. Mijn vraag is of iemand me daarbij kan helpen in ruil voor een vrijpartij na afloop.
Terras schoonmaken (Klus van 2 uur)
Stacy
★★★★★★★★★☆
Ik heb een kapotte wasmachine en ook al heel lang geen goede sex meer gehad. Als we dat nu eens konden combineren? Stuur je me even een fotootje van je?
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
Esin
★★★★★★★★★★
Hi, I\'m from Afghanistan and I need Dutch man for translation of documents. I don\'t understand much. It\'s important. I will pay with body. It\'s me on photo. Please, help me
Vertaling (Klus van 2 uur)
Geurtje
★★★★★★★★★☆
Wat als wij samen een spannende douche nemen? Lijkt jou dat wat? Dan moet je me wel eerst helpen met het verslepen van een grote eikenhouten kast in mijn woning...
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten