Gratis Aanmelden

Gescheiden Klasiks zoekt dating

Klasiks (28)

Ik moet er geen doekjes om winden want ik ben hier niet om een praatje te doen. Wel om een seksmaatje te vinden voor vaker. Ik hou van pijpen en vooral van masseren maar dan niet zomaar masseren.

Maak contact met haar
  1. Naam: Klasiks
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Leeuwarden
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Atletisch
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Gescheiden Klasiks van 28 uit Leeuwarden, Friesland zoekt dating
pastafari (48)
★★★★★
Serieuze gesprekken of oppervlakkig gezwets? Bij mij is alles mogelijk!
Moeder Pastafari zoekt man
Effei (47)
★★★★★
Net als ieder ander ben ik hier niet voor niet. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan immers. Heb een leuk huisje, kinderen worden ouder en ik ben toe aan een leuke man. Wie weet wil ik mij er zelfs wel aan binden.
Vrouw Effei zoekt jongen
XxKikixX (49)
★★★★☆
Hallo lieve mannen! Ik ben een zorgzaam type, maar dat wil nog niet zeggen dat ik geen beest in bed kan zijn! Ik hou er van als mannen mij intens kunnen verwennen in bed. Ben jij die leuke man die mij een intens lekkere nacht kan bezorgen?
Hete XxKikixX zoekt dating
Altijdvrolijk (48)
★★★★★
Ik wil het gewoon op mij af laten komen en wat er dan gebeurt merk ik vanzelf wel, wie weet een relatie zo niet dan eens af en toe afspreken om misschien wel spannende tijden te beleven.
Milfje Altijdvrolij zoekt dating
Brechje (49)
★★★★★
Na drie jaar single te zijn geweest heb ik het daar wel mee gehad, ik woon in een veel te groot huis voor mij alleen en alleen in dat grote bed duiken elke avond staat me ook steeds meer tegen!
Dame Brechje zoekt sexdating
Wildfree (49)
★★★★☆
Crazy baby dat is mijn tweede naam, heb jij een grote piemel? Ik speel er dan graag mee, ik wil hem tussen mijn borsten zetten en diep in mijn kutje! Zie jij dat zitten? Laat het mij dan weten!
Dame Wildfree zoekt neuk date
Adriaantje
★★★★★★★★★☆
Ik heb nogal wat onkruid in mijn tuin en ik heb last van mijn been, waardoor ik moeilijk kan staan, maar ik kan wel vrijen, mocht dat je interesseren bij wijze van beloning..
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Elisabeth
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn fietsband kan plakken en die ik in ruil daarvoor kan afzuigen.. Vraag me niet waarom, maar dit is wat ik aanbied. Geen vragen, gewoon zeggen of je komt of niet..
Fietsband plakken (Klus van half uur)
Melisa
★★★★★★★★★★
OK, ik heb dus een paar Ikea meubels gekocht en ik heb twee linkerhanden. Mijn talent zit meer in tussen mijn lippen. Begrijp je wat ik bedoel? Hebben we een deal?
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Laurien
★★★★★★★★★☆
Wie o wie kan voor mij in een oude eikenboom klimmen om daar twee flinke takken af te zagen? Vind je het goed als ik je daarna beloon met een fijne handjob? Kan ik goed...
Tak afzagen (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten