Gratis Aanmelden

Vrouw Lisaaa zoekt sex

Lisaaa (54)

hallo ik ben een volle vrolijk, vriendelijke eerlijk vrouw en wie ben jij

Maak contact met haar
  1. Naam: Lisaaa
  2. Leeftijd: 54 Jaar
  3. Woonplaats: Almere
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Dik
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Vrouw Lisaaa van 54 uit Almere, Flevoland zoekt sex
Maaikemiss (48)
★★★★★
Mijn dromen heb ik laten varen, nu wil ik alleen nog maar leven in de realiteit en dan het liefste met een man die mij kan waarderen voor diegene die ik ben.
Geile Maaikemiss zoekt contact
Dahliscia (48)
★★★★★
Lekker snoepje zoekt een leuke man voor een opwindend avontuur. Ben wel benieuwd wat jou avontuur gaat worden, en jij die van mij? Zal een tip geven, massage.
Rijpe Dahliscia zoekt jongen
Lasinna (47)
★★★★★
Het leven lacht mij op alle fronten toe, een mooi huis, een baan waar ik van houd en een lieve hond die onvoorwaardelijk van mij houd. Het enige dat er nog ontbreekt aan mijn leven is een soumate.
Milfje Lasinna zoekt man
Ergwild (49)
★★★★★
Als jij mocht kiezen tussen een geile massage of een lekkere blowjob, wat zou je dan kiezen? Ik kan je vertellen dat ik in beiden heel goed ben hihi.
Hete Ergwild zoekt neuk date
Kattekat (47)
★★★★★
Of we bij elkaar passen weten we pas als we elkaar ontmoet hebben en elkaar een beetje leren kennen. Maar een eerste indruk is wel belangrijk natuurlijk. Hoe is jouw eerste indruk van mij?
Rijpe Kattekat zoekt contact
Brechje (49)
★★★★☆
Na drie jaar single te zijn geweest heb ik het daar wel mee gehad, ik woon in een veel te groot huis voor mij alleen en alleen in dat grote bed duiken elke avond staat me ook steeds meer tegen!
Dame Brechje zoekt sexdating
Lubbetje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die me kan helpen om Word op mijn pc te installeren. Ik loop steeds vast en de helpdesk is onbereikbaar. Ik zal je mijn lijf aanbieden als vergoeding.
Software installeren (Klus van 2 uur)
Lauke
★★★★★★★★★☆
Beetje lullig om het hier te posten, maar ik heb hulp nodig om mijn droger naar de overloop te tillen. Ik laat je daarna met mijn blote borsten spelen als beloning.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
Lieneke
★★★★★★★★★☆
Het is niet zwaar, maar gewoon veel werk. Ik heb twee kamers die uitgemest moeten worden en ik ben bereid om er in natura voor te betalen met een potje sex.
Grote opruiming (Klus van 4 uur)
Dieuwertje
★★★★★★★★★★
Ik heb een open haard die een flinke beurt kan gebruiken en toevallig kan ik zelf ook wel weer eens een grote beurt gebruiken... Kom jij beiden doen? Eerst de haard, dan ik...
Kachel schoonmaken (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten