Gratis Aanmelden

Geile Voetbalmeis zoekt dating

Voetbalmeis (28)

Weet je, ik zie er misschien uit als meisje meisje, maar dat ben ik niet. Ik speel voetbal, ben een echte stoere meid en zou het geweldig vinden om iemand te vinden die veel te bieden heeft. Die daar echt naar uitkijkt maar die ook stevig in zijn schoenen staat. Ik ben geen gemakkelijke meid namelijk haha.

Maak contact met haar
  1. Naam: Voetbalmeis
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Almere
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Atletisch
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Geile Voetbalmeis van 28 uit Almere, Flevoland zoekt dating
Zaviera (48)
★★★★★
Sinds kort gescheiden en wil graag een nieuwe liefde, wel iemand die mij op seks gebied kan bij houden want daar is mijn huwelijk dus ook op stuk gelopen.
Dame Zaviera zoekt jongen
Relaxxen (48)
★★★★★
Wil in mijn vrije tijd lekker ontspannen en wil dat graag doen met een leuke man. maar dan moet hij wel lekker los zijn niet zo stijve hark, daarvan zie ik er per dag al genoeg rondlopen.
Geile Relaxxen zoekt sex
Ryen (48)
★★★★☆
Liefde is niet voor mij weggelegd, daar ben ik achter gekomen, Het heeft even geduurd om dat te accepteren, maar nu is het dan zover. Ik zoek geen man meer voor liefde. Alleen nog voor sex. Heet en ruig.
Vrouw Ryen zoekt neuk date
LekkereWendy (49)
★★★★☆
Ik ben een warmbloedige vrouw die al een tijdlang single is. De scheiding heeft een flinke deuk opgeveerd in mijn ego en heb daarom niet naar andere mannen gekeken. Ik heb me herpakt, voel me sexy en vrouwelijk en wil een man vinden om de schade die ik heb geleden in te halen.
Geile LekkereWendy zoekt jongen
Pogingwagen (49)
★★★★★
Iedereen herkent het gevoel van alleen zijn wel eens, samen uit eten of eens naar de film kan zo leuk zijn. Nu kan ik dat uiteraard ook wel een keer doen, maar in je eentje is niks aan, dat geldt voor de meesten denk ik.
Milf Pogingwagen zoekt man
Just_sabina (49)
★★★★☆
Heb nog een plekje in mijn bed vrij voor een leuke, lieve man die weet hoe die een dame moet laten genieten!
Rijpe Just Sabina zoekt man
Ciska
★★★★★★★★★★
Als er iets is waar ik een hekel aan heb, dan zijn dat wel Ikea kasten, maar ze liggen hier en moeten opgebouwd worden. Als alles staat mag je me doen wat je maar wil.
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Neske
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een stucadoor voor een kleine kamer. Ik zit nogal krap de laatste tijd, dus ik ben bereid de vergoeding te doen in natura als je dat OK vindt..
Stuccen (Klus van 3 uur)
Elcke
★★★★★★★★★☆
Mijn werkster is ziek en ik zoek iemand die mijn huis wil stofzuigen. Het leek me leuk om een keer niet met geld te betalen, maar met iets veel originelers... Wat denk je?
Stofzuigen (Klus van 2 uur)
Marlou
★★★★★★★★★★
Ik heb 40m aan laurieren die gesnoeid moeten worden en ik vind dat een klote klus, maar ik beloon degene die dat voor mij wil doen, in natura.. alles is mogelijk
Struiken snoeien (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten