Gratis Aanmelden

Vrouw Anjaatje zoekt man

Anjaatje (42)

Leuke man gezocht! Niet voor een relatie, want die heb ik en die geef ik niet op. Nee, ik ben op zoek naar een man die ook stiekem wat erbij zoekt. Dan zijn we misschien wel geschapen voor elkaar. Discreet afspraakjes maken naast onze relatie.

Maak contact met haar
  1. Naam: Anjaatje
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Vrouw Anjaatje van 42 uit Amsterdam, Noord-Holland zoekt man
Lachebekje (48)
★★★★★
Ik ben nu al een aantal jaar gescheiden, wel een aantal tussentijdse relaties gehad maar het werkte eigenlijk nooit echt, ik werd gewoon niet begrepen. Daarom ben ik opzoek naar een man die me wel begrijpt, iemand die luistert, hoort en me aanvoelt, iemand die eerlijk is en me met respect behandeld. Als het je leuk lijkt om kennis met mij te maken dan hoor ik het graag van je!
Hete Lachebekje zoekt sex
Jolanwilwel (49)
★★★★★
Eerst begin ik je heerlijk te zoenen, dan mijn handen overal langs je lijf, dan krijg je een geweldige massage en dan mag jij zeggen wat jij zou willen. Dat is toch een goed begin zeker en je kunt nog veel meer verwachten!
Mama Jolanwilwel zoekt man
Violette (49)
★★★★★
Echt veel wensen heb ik niet maar ik wil er wel een gezellige tijd van maken met elkaar en ik ben niet op zoek naar een eendagsvlieg maar iemand om vaker iets meet te gaan doen. Uiterlijk is niet het belangrijkste, een goed karakter wel.
Geile Violette zoekt neuk date
lifeisforliving (48)
★★★★☆
Single lady, klaar voor een nieuwe liefde. Zelfstandig en ondernemend. Het begint met een date, daarom staat er geen relatie. Dat is iets wat zal moeten groeien, indien het klikt uiteraard ;-).
Gescheiden Lifeisforliv zoekt man
Ingridjuh (48)
★★★★★
Ik heb een goede baan en een leuke huisje en een hechte vriendenkring, mijn leven is bijna compleet, maar dat ene ontbreekt nog in mijn leven, en dat is een leuke man waarmee ik het kan delen. Want als ik s avonds thuis ben zou ik wel graag tegen een lekkere man op willen kruipen en samen ontspannen op de bank willen zitten.
Milfje Ingridjuh zoekt sex
Salienaa (49)
★★★★★
Ik ben nu al een tijdje alleen. Maar er moet toch wel een keer iets gebeuren tussen de lakens.
Dame Salienaa zoekt sex contact
Lenthe
★★★★★★★★★★
Kan ik je met deze foto verleiden tot een auto reparatie? Hij moet verkoopklaar gemaakt worden... De beloning is dus wat je hier op deze foto ziet. Na afloop uiteraard ;)
Auto reparatie (Klus van 4 uur)
Jacquelien
★★★★★★★★★☆
Een ventilatie rooster is naar beneden gedonderd in mijn badkamer. Kan iemand dat even vast timmeren of wat dan ook? Ik doe dan een kleine betaling in natura.
Timmerklus (Klus van half uur)
Mariken
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een man die erotische massages geeft, met olie en eventueel met objecten. Ik heb een heel gevoelig lijf en houd van langdurige massages.
Massage (Klus van 3 uur)
Jetje
★★★★★★★★★★
Mijn huis is een grote zooi en ik kan het niet meer alleen aan. Ik wil je graag belonen met orale seks als je mij komt helpen voor twee uurtjes..
Huis opruimen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten