Gratis Aanmelden

Dame Anderex zoekt neuk date

Anderex (33)

Lekker geil, speel graag met mezelf maar ook met een ander alleen is dat nou net wat ik mis.. Die ander!

Maak contact met haar
  1. Naam: Anderex
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats: Het Hogeland
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dame Anderex van 33 uit Het Hogeland, Groningen zoekt neuk date
Drieisleuk (49)
★★★★☆
Eigenlijks weet ik niet of het mij gaat lukken hier met wat ik zoek, ik doe toch even een gooi om te zien of ik geluk ga hebben. Ik heb een vriendin en we doen wel eens een trio met een man, alleen we zouden dus heel graag willen weten of er ook andere mannen zijn die er zin in hebben, want iedere keer dezelfde man verwennen word een sleur en is niet zo leuk meer. Wat verfrissing op dat gebied kan geen kwaad.
Mama Drieisleuk zoekt jongen
Coolemeid (47)
★★★★☆
Ik ben iemand die heel open van geest is en nog heel wat aankan maar helaas ben ik alleen. Het zou fijn zijn mijn ruime gedachten met een leuke man te kunnen delen.
Dame Coolemeid zoekt man
Loxley (47)
★★★★☆
Het gaat mij puur om een avontuurtje tussen de lakens. Ben net gescheiden, dus een man in huis hoef ik niet. Alleen voor even dus. Doe je mee?
Mama Loxley zoekt contact
NudistIsa (49)
★★★★★
Ik loop graag in mijn blote kont en geniet vooral in de zomer van het naakt strand. Hou jij er ook van en wil jij misschien een keer mee?
Geile NudistIsa zoekt dating
Oeze (47)
★★★★★
Als je eens zou weten hoe lang het geleden zou zijn dat ik lekker ben verwend dan zou je schrikken. Gelukkig speel ik wel vaak met mijzelf.
Hete Oeze zoekt dating
Lexigirl (47)
★★★★☆
Ik ben al een tijdje alleen en heb daar helemaal geen probleem mee. Alleen die passie mis ik wel en hier denk ik wel een man te kunnen ontmoeten die daar ook voor in is.
Hete Lexigirl zoekt sexdating
Marijntje
★★★★★★★★★★
Ik heb een nieuwe bank nodig... Heeft iemand een mooi bankstel met 4 plaatsen voor mij en kom je dat brengen en haal de oude weg? Dan mag je mij daarna zelf op de bank leggen...
Bankstel vervangen (Klus van 1 uur)
Janske
★★★★★★★★★☆
Ik wil wat apps op de tablet van mijn zoon zetten, maar ik ben een echte noob. Kan iemand mij helpen? Ik betaal niet met geld, maar ik heb wel zeer fijne grote borsten...
Tablet installeren (Klus van half uur)
Ayla
★★★★★★★★★☆
Ik ga binnenkort scheiden (gelukkig!) en ik zoek nu een sterke man die mij wil helpen met mijn verhuizing. Ik heb geen geld om je te betalen, maar wel wat je op mijn foto ziet...
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Alexia
★★★★★★★★★☆
Ik kan mijn kleren niet meer wassen, omdat mijn wasmachine kapot is. Wie hem gratis kan repareren zal ik een keertje lekker aftrekken, als je dat fijn vindt..
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten