Gratis Aanmelden

Milf DooNormaal zoekt man

DooNormaal (31)

Ik ben een dood normale vrouw op het eerste gezicht alleen ik heb wel inhoud. Je moet de tijd nemen om mij te leren kennen want ik geef mij niet gelijk bloot. Dit bedoel ik zowel letterlijk als figuurlijk, en leuke man met een dosis humor en geduld dat zou ik heel graag hier willen vinden.

Maak contact met haar
  1. Naam: DooNormaal
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Dantumadeel
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Milf DooNormaal van 31 uit Dantumadeel, Friesland zoekt man
Sabr4 (49)
★★★★☆
Hallo, ik ben aan het kijken of hier leuke mannen zijn die mijn leven extra kleur kan geven. Ik ben alweer een tijdje gescheiden en zoek een leuke man waarmee ik leuke dingen kan doen.
Dame Sabr4 zoekt neuk date
Sanlieze (47)
★★★★☆
Ik heb iets met haarbanden, ik vind het gewoon heerlijk fijn om er een in te hebben. Ik hou ook van schilderen en dan is het weer fijn dat het haar niet in de weg zit.
Geile Sanlieze zoekt dating
Lasinna (47)
★★★★★
Het leven lacht mij op alle fronten toe, een mooi huis, een baan waar ik van houd en een lieve hond die onvoorwaardelijk van mij houd. Het enige dat er nog ontbreekt aan mijn leven is een soumate.
Milfje Lasinna zoekt man
Amira (49)
★★★★☆
Wie ik ben? Ja dat vertel ik je liever gewoon recht in je gezicht, want dat is nogal een lang verhaal. Maar wat ik zoek dat zou jij weleens kunnen zijn! Geen vluggertjes ofzo maar wel echt iets serieus, als je gebonden bent hoef je absoluut niet te reageren!
Rijpe Amira zoekt man
Smarthe (49)
★★★★★
Ik ben niet op zoek naar seks ik ben op zoek naar liefde, seks gaat maar een paar centimeter diep en ik wil dieper. Meer beleven en mezelf meer kunnen geven dan ooit tevoren. Mijn verleden is het verleden en wil ik niet meer aan denken. Ik wil met jou naar de toekomst en kijken wat we samen allemaal kunnen beleven.
Milfje Smarthe zoekt jongen
Wildfree (49)
★★★★★
Crazy baby dat is mijn tweede naam, heb jij een grote piemel? Ik speel er dan graag mee, ik wil hem tussen mijn borsten zetten en diep in mijn kutje! Zie jij dat zitten? Laat het mij dan weten!
Dame Wildfree zoekt neuk date
Cataleya
★★★★★★★★★★
Ik vertrouw garagisten niet meer, na enkele slechte ervaringen, maar mijn auto heeft wel degelijk een goede beurt nodig... net als ik... welke handyman wil me helpen?
Auto reparatie (Klus van 4 uur)
Vere
★★★★★★★★★★
Mijn grasmaaier is kapot en mijn tuin van 300m2 mag wel eens gemaaid worden. Kom jij dat voor me doen met jouw maaier? Nemen we daarna samen een bad... deal?
Gras maaien (Klus van 2 uur)
Fien
★★★★★★★★★★
Het leek me leuk om eens te testen of dit werkt: ik heb een stapel tegels die in mijn bijkeuken gelegd moeten worden. Ik betaal je geen cent, maar ik bied je wel mijn lichaam aan. Is dat OK?
Tegels leggen (Klus van 4 uur)
Vivian
★★★★★★★★★★
Kan iemand bij mij een extra stopcontact komen installeren? Professionnials zijn zoooo duur! Ik kan me dat niet veroorloven. Een vergoeding in natura kan echter wel...
Elektra aanleggen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten