Gratis Aanmelden

Vrouw lovepain zoekt neuk date

lovepain (30)

Voor mij mag het best wel een beetje spannend. Ik heb al heel wat vriendjes gehad, maar niemand wil me pijn doen, dus ze komen me niet tegemoet in mijn wensen. Ze willen maar niet begrijpen dat ik de pijn fijn vind en dat ik er juist heet van word. Welke man wil me een beetje pijn komen doen?

Maak contact met haar
  1. Naam: lovepain
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Den Haag
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 150-155 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Vrouw lovepain van 30 uit Den Haag, Zuid-Holland zoekt neuk date
Meetta (47)
★★★★★
Ook al ben ik wat ouder ik heb zeker nog mijn charmes, en die wil ik maar al te graag in de strijd gooien. Van wat voor een charme zou jij kunnen genieten? Ik in sexy lingerie op een kleedje voor de haard?
Gescheiden Meetta zoekt contact
Durfjehet (48)
★★★★★
In mijn leven ben ik heel vaak slecht behandeld door mijn exen, te vaak was ik niet in staat geweest om voor mezelf op te komen, hierdoor heb ik toch wel enige schade opgelopen. Durf niet snel een serieuze relatie aan te gaan en heb heel wat bedpartners gehad, puur om het feit dat ik gewoon bang was om weer slecht behandeld te worden. Wat ik hier zoek is iemand die me neemt zoals ik ben, accepteert dat ik een rugzak heb, en houd van samen genieten. Ik vind het heel belangrijk dat we vooraf alles duidelijk afspreken, zodat we beiden weten waar we aan toe zijn en achteraf niet voor verassingen komen te staan.
Dame Durfjehet zoekt neuk date
Ergwild (49)
★★★★☆
Als jij mocht kiezen tussen een geile massage of een lekkere blowjob, wat zou je dan kiezen? Ik kan je vertellen dat ik in beiden heel goed ben hihi.
Hete Ergwild zoekt neuk date
Hyld (49)
★★★★★
Ik heb een leuk huis, een mooie baan, een goed stel hersens. Maar het lukt mij maar niet om een leuke man te vinden. Helaas zijn ze niet te koop bij Bol, dus ik waag hier maar een poging.
Geile Hyld zoekt relatie
Soofietje (47)
★★★★★
Mijn vrijheid is best belangrijk voor me, maar ik wil graag rekening met je houden als je lief voor me bent. Ik ben een beetje huiverig voor een relatie geworden, maar alleen al het feit dat ik hier ben, betekent toch wel dat ik geïnteresseerd ben. Als je het niet erg vindt om mijn vertrouwen te moeten winnen, zou je me dan eens willen schrijven? Ik beloof dat ik me probeer open te stellen.
Vrouw Soofietje zoekt man
Caroleine (47)
★★★★★
Kan natuurlijk vertellen over de periode na mijn scheiding maar die was gewoon zwaar. Dus dan zijn we al snel klaar toch? Ik ben hier meer om naar de toekomst te gaan kijken, ik weet niet of ik daarin namelijk alleen wil blijven.
Hete Caroleine zoekt man
Elisabeth
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn fietsband kan plakken en die ik in ruil daarvoor kan afzuigen.. Vraag me niet waarom, maar dit is wat ik aanbied. Geen vragen, gewoon zeggen of je komt of niet..
Fietsband plakken (Klus van half uur)
Anne-Floor
★★★★★★★★★☆
Hi, ik ben Anne-Floor, studente en mijn computer is vastgelopen door een update... Als jij het oplost laat ik je met mijn borsten spelen, zoals als je wilt
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Beatrijs
★★★★★★★★★★
Ik wil een volledige massage krijgen, met olie en al en in ruil voor jouw service ben ik bereid om je een echte blowjob te geven met een spetterend einde...
Massage (Klus van 1 uur)
Janieke
★★★★★★★★★☆
Ik zit met drie muren die een stuc laag nodig hebben en dat is dus echt niet mijn ding, maar ik wil er wel een beloning in nature tegenover stellen, als jij me helpt..
Stuccen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten