Gratis Aanmelden

Milf Mon zoekt neuk date

Mon (48)

Even serieus het liefste zou ik nu onder een dekentje zitten met een beker chocolademelk en op tv een lekkere film, de rest van de wereld mag buiten even wachten. Alleen kijken is niet leuk maar misschien weet jij wel een leuke film die we samen kunnen kijken.

Maak contact met haar
  1. Naam: Mon
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Almere
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: Anders
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Milf Mon van 48 uit Almere, Flevoland zoekt neuk date
Effei (47)
★★★★★
Net als ieder ander ben ik hier niet voor niet. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan immers. Heb een leuk huisje, kinderen worden ouder en ik ben toe aan een leuke man. Wie weet wil ik mij er zelfs wel aan binden.
Vrouw Effei zoekt jongen
Elisee (49)
★★★★★
ik ben Elise en ben op zoek naar een goed verzorgde man die zijn zaken goed voor elkaar heeft, en zijn leven op de rit heeft. dat heb ik zelf namelijk ook en vind het wel fijn om iemand te ontmoeten die hetzelfde in het leven staat als ik, maakt het wel makkelijker voor een eventuele relatie.
Vrouw Elisee zoekt jongen
leukenzo (49)
★★★★☆
Leuk om hier iemand te ontmoeten en leuke dingen mee te doen. Elkaar leren kennen en dan wat leuks ondernemen. Ben zelf een ondernemende, ondeugende vrouw die van flirten houd
Gescheiden Leukenzo zoekt contact
Oeze (47)
★★★★★
Als je eens zou weten hoe lang het geleden zou zijn dat ik lekker ben verwend dan zou je schrikken. Gelukkig speel ik wel vaak met mijzelf.
Hete Oeze zoekt dating
Skatjuh (47)
★★★★★
In de stad zie ik nooit veel leuke mannen maar misschien meld zich toch nog een leuk iemand uit utrecht die mij kan overtuigen om samen een avondje weg te gaan.
Milf Skatjuh zoekt contact
ohheyeaahh (49)
★★★★☆
Hopeloos ben ik zeker niet op zoek maar ik wil verleiden en verleid worden. Ik mis die spanning en af en toe eens een compliment. Ik hou van knuffelen en als jij in mijn smaak valt kan je al gelijk een heel dikke knuffel krijgen.
Hete Ohheyeaahh zoekt dating
Janske
★★★★★★★★★☆
Ik wil wat apps op de tablet van mijn zoon zetten, maar ik ben een echte noob. Kan iemand mij helpen? Ik betaal niet met geld, maar ik heb wel zeer fijne grote borsten...
Tablet installeren (Klus van half uur)
Tinka
★★★★★★★★★☆
Zoals je kunt zien moet ik afvallen en mijn dokter zegt dat ik gezonder moet leren koken. Maar daar voor heb ik hulp nodig. En zou ik voor die hulp dan in natura kunnen betalen?
Leren koken (Klus van 3 uur)
Bregtje
★★★★★★★★★☆
Mijn garage vraagt me 300 euros voor een reparatie die volgens mij helemaal niet zo veel kost! Wie o wie doet het voor een complete betaling in natura?
Auto reparatie (Klus van 2 uur)
Lenthe
★★★★★★★★★★
Kan ik je met deze foto verleiden tot een auto reparatie? Hij moet verkoopklaar gemaakt worden... De beloning is dus wat je hier op deze foto ziet. Na afloop uiteraard ;)
Auto reparatie (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten