Gratis Aanmelden

Vrouw Heetmandy zoekt relatie

Heetmandy (37)

Ik zoek een lekker heet avontuurtje........

Maak contact met haar
  1. Naam: Heetmandy
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Doetinchem
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175-180 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Vrouw Heetmandy van 37 uit Doetinchem, Gelderland zoekt relatie
Fabbieen (49)
★★★★☆
Gescheiden, moeder van 3 en werkzaam in de voedingssector. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan knutselen, naaien, terrasjes en uit eten gaan, koken en bakken en optrekken met de kinderen. Ik heb een eigen huisje met een aantal diertjes. Ik zoek hier iets serieus en vast. Ik ben hier ingeschreven omdat een vriendin van mij hier haar toekomstige echtgenoot heeft leren kennen. Geen idee of het voor mij ook zo'n vaart zal lopen, maar ik waag mijn kans!
Vrouw Fabbieen zoekt sex contact
Brianak (47)
★★★★☆
Ze zeggen wel eens als je eenmaal een donkere vrouw hebt gehad dan wil je nooit meer een ander. Nou ik kan je zeggen als je mij hebt gehad dan wil je zeker geen ander meer.
Mama Brianak zoekt man
2voor1 (48)
★★★★☆
Hallo, misschien zoek ik jou, een niet drinkende man, niet direct sex gericht, ( niet alles tegelijk) , ik ben een rookster, geen drinker, en zoek een date om te kijken of het klikt, daarna zien we wel verder
Rijpe 2voor1 zoekt sex
nicj (49)
★★★★☆
Sinds mijn scheiding ben ik maar 3 keer met een man naar bed geweest en dat is behoorlijk weinig voor die 2 jaar. Ik speel graag met mezelf maar ik verlang naar een echte man van vlees en bloed.
Dame Nicj zoekt sex
Wandaw (47)
★★★★☆
Ik ben nog niet zo heel erg lang geleden gescheiden, en zoek hier dan geen vaste relatie, meer een lat relatie.
Moeder Wandaw zoekt sex
Drieisleuk (49)
★★★★☆
Eigenlijks weet ik niet of het mij gaat lukken hier met wat ik zoek, ik doe toch even een gooi om te zien of ik geluk ga hebben. Ik heb een vriendin en we doen wel eens een trio met een man, alleen we zouden dus heel graag willen weten of er ook andere mannen zijn die er zin in hebben, want iedere keer dezelfde man verwennen word een sleur en is niet zo leuk meer. Wat verfrissing op dat gebied kan geen kwaad.
Mama Drieisleuk zoekt jongen
Sylke
★★★★★★★★★☆
Ok, nou dit is dus wat ik je kan bieden mocht jij zin hebben om mij te helpen bij het transporteren van een grote houten kast en twee flink zware stoelen... Hebben we een deal?
Objecten transporteren (Klus van 2 uur)
Berendina
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand met spierballen om een kast van de ene kamer naar de andere te verplaatsen. Ik bied je een vergoeding aan in natura: 5 minuten met mijn borsten spelen.
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Egbertje
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn verwarmingsketel na kan kijken, want hij maakt een raar geluid. Ik kan je niet betalen met geld, maar wel met een blowjob.
Verwarmingsketel nakijken (Klus van half uur)
Dania
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn PC geformateerd, maar ik krijg hem niet meer aan de praat nu. Is er iemand die mij kan helpen en die een goede beloning in natura kan accepteren?
Software installeren (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten