Gratis Aanmelden

Gescheiden Fleur_Happy zoekt sex

Fleur_Happy (43)

Ik ben eigenlijk altijd wel vrolijk en hou erg veel van het leven. Maar mijn huwelijk staat een beetje stil. Ik ben niet van plan om zelf ook stil te blijven staan. Dus dan maar opzoek naar nieuw en leuk gezelschap.

Maak contact met haar
  1. Naam: Fleur_Happy
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Tilburg
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Fleur_Happy van 43 uit Tilburg, Noord-Brabant zoekt sex
Caroleine (47)
★★★★★
Kan natuurlijk vertellen over de periode na mijn scheiding maar die was gewoon zwaar. Dus dan zijn we al snel klaar toch? Ik ben hier meer om naar de toekomst te gaan kijken, ik weet niet of ik daarin namelijk alleen wil blijven.
Hete Caroleine zoekt man
Constanta (47)
★★★★☆
Mijn relatie is al een tijdje verleden tijd en dat is ook zo voor de intimiteit. Het is lang geleden dat er een man naast me in bed heeft gelegen en mis dat enorm. Een nachtje doorbrengen met een heel knappe en sexy man is waar mijn hart naar uit gaat.
Mama Constanta zoekt dating
Barunka (48)
★★★★★
Avontuur zoek ik weer in mijn leven. Het staat een soort van stil in mijn leven zou ik maar zeggen en het wordt tijd dat ik actie ga ondernemen.
Dame Barunka zoekt dating
Kusjjex (49)
★★★★☆
Ik zoek een oprechte, spontane man met humor, iemand die samen wat leuks wil doen;)
Vrouw Kusjjex zoekt contact
Faduma (47)
★★★★☆
Misschien ben ik er wel klaar voor om mij te binden, dat gevoel heb ik lange tijd niet gehad maar ik merk dat ik er echt aan toe ben. Ik wordt immers ook ouder en ben mij er van bewust dat het leuk en fijn kan zijn als je ook dingen samen kan doen.
Rijpe Faduma zoekt sexdate
nicj (49)
★★★★☆
Sinds mijn scheiding ben ik maar 3 keer met een man naar bed geweest en dat is behoorlijk weinig voor die 2 jaar. Ik speel graag met mezelf maar ik verlang naar een echte man van vlees en bloed.
Dame Nicj zoekt sex
Aaliyah
★★★★★★★★★☆
Wij zijn een bi-seksueel koppel en we proberen een moestuin aan te leggen, maar het werk is te veel voor ons beiden. Wat zou je zeggen van een triootje met ons..?
Moestuin aanleggen (Klus van 4 uur)
Jansje
★★★★★★★★★☆
Ik heb vorige maand mijn arm gebroken en ik mag nog niet te veel tillen, dus ik zoek eigenlijk iemand die mij kan helpen... Ik kan niet anders dan je in natura betalen.
Objecten transporteren (Klus van 2 uur)
Madelon
★★★★★★★★★★
Mijn garage staat vol met dingen die naar de stort moeten, maar mijn auto is te klein en ik heb geen aanhanger. Ik kan wel heel goed pijpen en ik slik eventueel ook.
Garage opruimen (Klus van 2 uur)
Jenieke
★★★★★★★★★☆
Mijn terras moet eens schoongemaakt worden met een hogedrukspuit en die heb ik dus zelf niet. Doe jij het voor me? Dan zal ik me daarna bezighouden met jouw hogedrukpik
Terras schoonmaken (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten