Gratis Aanmelden

Rijpe Alisha zoekt relatie

Alisha (34)

Jong maar zeker niet onervaren wat relaties betreft, ik kom net uit een lange relatie en ik neem het er nu even van nu ik weer vrij ben. Ik krijg eindelijk weer een beetje lucht. Zoek iemand die zin heeft in een leuke tijd samen

Maak contact met haar
  1. Naam: Alisha
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Vijfheerenlanden
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Rijpe Alisha van 34 uit Vijfheerenlanden, Utrecht zoekt relatie
Rodeduveltje (49)
★★★★☆
Per ongeluk heb ik ontdekt dat spelen met kaarsvet heel erotisch kan zijn. Ik heb gelijk heel wat rode kaarsen gekocht, zo weet ik zeker dat ik nooit zonder zit. Nu nog de man vinden die de kaars ter hand wil nemen.
Gescheiden Rodeduveltje zoekt jongen
Malindepol (49)
★★★★★
Ik heb er wel zin in om met jou een spelletje te spelen, ik doe me voor als arts en ben degene die jou op een intern onderzoek wil trakteren. Ik verdiep me graag in je holletje op voorwaarde dat je de mijne ook inspecteert maar dan wel met je harde piemel.
Milfje Malindepol zoekt jongen
Katn (47)
★★★★★
Hi leuke heren! Ik ben een sexy dame en ik schaam me nergens voor, ik heb daarom ook zin om helemaal los te gaan en als jij dat ook wilt dan hebben we elkaar gevonden.
Geile Katn zoekt relatie
Wannabeee (47)
★★★★☆
Ik ben alweer een tijdje gescheiden en ben ondertussen het alleen spelen wel heel erg beu aan het worden, mijn speeltjes daar heb ik nu wel even genoeg van, wil nu graag weer het echte werk, welke man heeft er zin in een lekkere seksdate en wie weet wel meer?
Hete Wannabeee zoekt sexdating
Deinzen (47)
★★★★☆
Stoer, en lief ik kan beiden zijn, ik ben iemand die zijn mannetje wel staat. Wil je meer weten vraag maar raak.
Mama Deinzen zoekt sex contact
alicia0ohoh (48)
★★★★☆
Nou, en daar zit je dan ineens en stukje over jezelf te schrijven waar je ook nog eens leuk over moet komen en dat dan in een paar zinnen! Ik ben Alicia, ben meestal vrolijk, hou van de zon strand vakanties en lekker genieten van een glas wijn op een terras. Ik ben nu 3 jaar gescheiden heb twee leuke dochters, en een leuke baan en een leuk huisje, nu no g een man in mijn leven waar ik wat leuks mee kan doen. :-)
Gescheiden Alicia0ohoh zoekt neuk date
Berendina
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand met spierballen om een kast van de ene kamer naar de andere te verplaatsen. Ik bied je een vergoeding aan in natura: 5 minuten met mijn borsten spelen.
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Emmelie
★★★★★★★★★★
Hi... ben onlangs geopereerd en mag niets zwaars tillen, maar ik heb wat lompe objecten die naar de stort moeten. Als je dat voor mij doet wacht ik daarna op jou, zonder kleren..
Afval Weggooien (Klus van 3 uur)
Cisca
★★★★★★★★★☆
Zie je die muur achter mij? Die mag wel eens geschilderd worden, vind je niet? Ik ben zelf echter niet zo goed in schilderen, maar andere dingen kan ik wel goed... Begrijp je..?
Muur schilderen (Klus van 3 uur)
Liefke
★★★★★★★★★☆
Er hangt een grote tak voor mijn raam, waardoor ik weinig licht krijg. Mijn huisbaas zegt dat ik die zelf moet afzagen, maar ik kan dat niet en ik heb ook geen geld :(
Tak afzagen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten