Gratis Aanmelden

Rijpe Bambastico zoekt contact

Bambastico (33)

ik ben een leuke meid ben lief schattig zorgzaam en mischien jou toekomstige date! x-x-x

Maak contact met haar
  1. Naam: Bambastico
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats: De Bilt
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Rijpe Bambastico van 33 uit De Bilt, Utrecht zoekt contact
Tracie (48)
★★★★☆
Wat zou ik graag weer eens echt willen trillen van genot, ik weet niet meer hoe dat voelt, zo lang is het al geleden. Ik ben veel avonden vrij dus van mij mag je snel komen.
Vrouw Tracie zoekt relatie
Relaxxen (48)
★★★★★
Wil in mijn vrije tijd lekker ontspannen en wil dat graag doen met een leuke man. maar dan moet hij wel lekker los zijn niet zo stijve hark, daarvan zie ik er per dag al genoeg rondlopen.
Geile Relaxxen zoekt sex
Maalise (47)
★★★★★
Alleen serieuze mannen reageren graag, aan een one night stand ben ik niet op zoek, daarvoor pluk ik wel een man uit de kroeg als dat nodig is. Wil een relatie aangaan met een lieve man die een mooi karakter heeft.
Dame Maalise zoekt dating
Paaalic (48)
★★★★★
Ik ben welgesteld. Ik ben gescheiden van een rijke man en die heeft mij goed achtergelaten. Ik kom dus wat dat betreft niets te kort. Waar ik wel aan tekort kom is de intimiteit en de sex met een man. Ik heb alle ruimte die je wilt hier.
Geile Paaalic zoekt man
Zuster (48)
★★★★☆
Mag ik je heel diep kussen en kijken of ik je je adem kan ontnemen? Ik ben in het bezit van een reanimatie diploma en kan je wel weer helpen als het fout dreigt te gaan. Of mag ik verdrinken in jouw ogen?
Dame Zuster zoekt sexdate
Shysieh (48)
★★★★☆
Ik ben een gezellige iets wat verlegen dame. Na mijn scheiding leefde ik voor mijn kinderen. Die hebben nu een leeftijd bereikt dat ze veel zonder mama kunnen. Naast mijn werk en mijn hobby's mis ik de gezelligheid. Daarom zoek ik die hier.
Milf Shysieh zoekt neuk date
Jasmina
★★★★★★★★★☆
Kan iemand zo snel mogelijk mijn schoorsteen komen schoonmaken? De pros zijn zo duur en ik betaal veel liever in natura. Vind ik namelijk ook lekker. Is geil en economisch ;)
Schoorsteen Vegen (Klus van 1 uur)
Louise
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die de houten vloer van mijn woonkamer kan polijsten. Het is niet meer dan 16m2, maar ik heb geen werk meer en kan niet met geld betalen..
Parket polijsten (Klus van 2 uur)
Lisette
★★★★★★★★★☆
Ik heb een lekkende dakgoot en echt geen idee hoe ik die moet reparen (heb sowieso hoogtevrees) en ik kan niemand vinden die tijd heeft. Iemand hier misschien in ruil voor seks?
Lek repareren (Klus van 3 uur)
Elenoor
★★★★★★★★★★
Ik ben per direct op zoek naar een stucadoor voor een complete kamer van 4m2. Ik heb het financieel helaas een beetje moeilijk op dit moment dus ik vergoed je slechts in natura.
Stuccen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten