Gratis Aanmelden

Dame Extremegirl zoekt relatie

Extremegirl (25)

Hoe kan ik je helpen? En hoe help je mij? Ik heb nogal expliciete wensen, waaraan maar weinig mannen willen voldoen. Maar ik beloof je, als jij dat wil, voldoe ik ook aan jouw wensen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Extremegirl
  2. Leeftijd: 25 Jaar
  3. Woonplaats: Antwerpen
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dame Extremegirl van 25 uit Antwerpen, Antwerpen zoekt relatie
Drieisleuk (49)
★★★★☆
Eigenlijks weet ik niet of het mij gaat lukken hier met wat ik zoek, ik doe toch even een gooi om te zien of ik geluk ga hebben. Ik heb een vriendin en we doen wel eens een trio met een man, alleen we zouden dus heel graag willen weten of er ook andere mannen zijn die er zin in hebben, want iedere keer dezelfde man verwennen word een sleur en is niet zo leuk meer. Wat verfrissing op dat gebied kan geen kwaad.
Mama Drieisleuk zoekt jongen
Maaikemiss (48)
★★★★★
Mijn dromen heb ik laten varen, nu wil ik alleen nog maar leven in de realiteit en dan het liefste met een man die mij kan waarderen voor diegene die ik ben.
Geile Maaikemiss zoekt contact
Felicani (47)
★★★★☆
Als jij ook toe bent om te gaan genieten van het leven na een zware periode dan hebben we dezelfde intentie. De scheiding was zwaar en aan een weekje ontspanning in gezelschap van een leuke man ben ik wel toe.
Hete Felicani zoekt neuk date
LadyChardonay (49)
★★★★★
Kom laten wij gewoon eens een lekker wijntje gaan drinken. Dit doe ik natuurlijk niet zomaar met iedereen, want ik wil natuurlijk eerst weten wat voor vlees ik in de kuip heb.
Gescheiden LadyChardona zoekt dating
Opiene (47)
★★★★★
Single en heet en misschien vindt jij mij wel lekker.
Vrouw Opiene zoekt jongen
Just_me (48)
★★★★★
Op zoek naar een leuke aardige en betrouwbare man met wie ik heel veel lol kan beleven. Ik ben dan misschien niet de jongste maar wel geil. Ben jij op zoek naar mij? Dan ben ik op zoek naar jou. Hopelijk hoor ik meer van je als het je aanspreekt.
Milfje Just Me zoekt contact
Ninouk
★★★★★★★★★★
Ik heb het in de rug en het lukt me nooit om een grote, dikke matras naar de eerste etage te dragen. Hij staat in de gang, maar ik heb echt hulp nodig!
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
Neeltje
★★★★★★★★★★
Ik ben ten einde raad! Mijn dak lekt nog steeds en ik heb geen geld meer voor klusjesmannen. Ik ben daarom bereid te betalen in natura. Maar alleen NA de reparatie!
Lek repareren (Klus van 4 uur)
Leonie
★★★★★★★★★★
Ik heb een kamer die dringend geschilderd moet worden, maar ik heb er geen budget meer voor. Ik heb wel een sexy lichaam, mocht je dat accepteren als betaling..
Schilderklus (Klus van 4 uur)
Inge
★★★★★★★★★☆
Mijn tuin is nogal verwilderd en mijn grasmaaier is kapot. Wie kan mijn tuin bijwerken in ruil voor een betaling in natura? Ik bied je mijn lichaam aan...
Gras maaien (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten