Gratis Aanmelden

Rijpe kombij zoekt neuk date

kombij (37)

Snel!!! Gezocht!! Man die me aankan en weet wat ik nodig heb. Denk je dat jij die man bent? Neem dan snel contact met me op!!!!!

Maak contact met haar
  1. Naam: kombij
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Zandvoort
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Rijpe kombij van 37 uit Zandvoort, Noord-Holland zoekt neuk date
Loxley (47)
★★★★☆
Het gaat mij puur om een avontuurtje tussen de lakens. Ben net gescheiden, dus een man in huis hoef ik niet. Alleen voor even dus. Doe je mee?
Mama Loxley zoekt contact
Caniz (47)
★★★★★
Op zoek naar wat romantiek.
Rijpe Caniz zoekt jongen
Sissi (48)
★★★★★
De lange dagen en nachten alleen ben ik zat. Ik wil weer kunnen genieten, gezellige dineetjes bij kaarslicht, mooie strandwandelingen of romantisch voor de open haard liggen. Als ik hier iemand kan vinden waarmee ik dat samen kan doen, zou ik dat echt heel fijn vinden.
Hete Sissi zoekt man
Lovelybabe (47)
★★★★★
Ik hou van het leven en geniet ervan. Alle positieve dingen die jij eruit haalt, krijg je terug! Ik probeer elke dag op te staan met een lach op m'n gezicht, want lachen is een groot onderdeel van mijn leven. Humor geeft het leven kleur en verbindt mensen met elkaar. Met deze instelling kan ik het leven aan..
Milf Lovelybabe zoekt sexdate
Ninik (48)
★★★★☆
Ik wil een heel spannend spelletje spelen. Ik ben alweer een tijdje alleen en heb al in geen jaren meer sex gehad. Het voelt een beetje alsof ik maagd ben. Kun jij me ontmaagden?
Rijpe Ninik zoekt contact
alicia0ohoh (48)
★★★★★
Nou, en daar zit je dan ineens en stukje over jezelf te schrijven waar je ook nog eens leuk over moet komen en dat dan in een paar zinnen! Ik ben Alicia, ben meestal vrolijk, hou van de zon strand vakanties en lekker genieten van een glas wijn op een terras. Ik ben nu 3 jaar gescheiden heb twee leuke dochters, en een leuke baan en een leuk huisje, nu no g een man in mijn leven waar ik wat leuks mee kan doen. :-)
Gescheiden Alicia0ohoh zoekt neuk date
Hilje
★★★★★★★★★★
Ik zit hier met en defece wasmachine en ik heb geen man in huis om me te helpen. Kan iemand mij zo spoedig mogelijk uit de brand helpen? Beloning: mijn borsten betasten (en likken)
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
Pleunie
★★★★★★★★★☆
Ik heb een heel mooie kraan gekocht, maar geen idee hoe ik die moet installeren. Is er een lekkere vent die mij daar bij kan helpen? Dan help ik jou ook op mijn manier.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Summer
★★★★★★★★★☆
Ik zou het heel fijn vinden als iemand mijn tuin eens onder handen zou willen nemen en ook het afval kan afvoeren. Ik pijp je daarna helemaal tot het einde.. Deal?
Tuin harken (Klus van 2 uur)
Aliyah
★★★★★★★★★★
Ik heb bij mij thuis een stuc klus waar ik iemand betrouwbaars voor zoek die ook een vergoeding accepeert in natura! Met mij! Alles is mogelijk met mij qua seks...
Stuccen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten