Gratis Aanmelden

Geile Pheifer zoekt relatie

Pheifer (38)

Ik ben een stoute en ondeugende vrouw die naast mijn huwelijk nog iets lekkers zoekt. Mijn passie is lekker pijpen en een man lekker verwennen. En ik denk dat dat best wel naast mijn huwelijk kan. Denk jij dat ook dan hoor ik het graag van je. En dan wil ik je zeker wel heel erg lekker verwennen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Pheifer
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Weert
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: LBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Geile Pheifer van 38 uit Weert, Limburg zoekt relatie
NudistIsa (49)
★★★★★
Ik loop graag in mijn blote kont en geniet vooral in de zomer van het naakt strand. Hou jij er ook van en wil jij misschien een keer mee?
Geile NudistIsa zoekt dating
Tederheid (47)
★★★★☆
ik wil graag eens met iemand een erotisch avontuur hebben, voornamelijk tedere seks vind ik zo lekker en kan ik erg van genieten. Als jij denkt dat je met mij dat waar kan maken, aarzel dan niet en help mijn verlangens onder bedwang te krijgen.
Dame Tederheid zoekt relatie
Odeth (49)
★★★★★
Ik ben al meer dan een jaar alleen inmiddels, na een zware scheiding had ik even helemaal nergens meer zin in. Maar ik voel me weer op en top en ook zin om een nieuwe man te ontmoeten! Eerst eens een gezellig etentje en dan zien wat ervan komt.
Dame Odeth zoekt contact
SeperatedHotty (48)
★★★★☆
Helaas een ben ik gescheiden, dus voor mijn behoeftes ben ik nu dan toch echt opzoek naar een leuke goede man, die mij oraal kan bevredigen.
Milf SeperatedHot zoekt contact
Lisannee (47)
★★★★☆
Door mijn drukke baan heb ik de tijd niet om veel mensen te leren kennen. Misschien dat ik hier wat meer succes heb, ben van nature een natuurmens en geniet van de kleine dingen in het leven.
Moeder Lisannee zoekt man
alicia0ohoh (48)
★★★★☆
Nou, en daar zit je dan ineens en stukje over jezelf te schrijven waar je ook nog eens leuk over moet komen en dat dan in een paar zinnen! Ik ben Alicia, ben meestal vrolijk, hou van de zon strand vakanties en lekker genieten van een glas wijn op een terras. Ik ben nu 3 jaar gescheiden heb twee leuke dochters, en een leuke baan en een leuk huisje, nu no g een man in mijn leven waar ik wat leuks mee kan doen. :-)
Gescheiden Alicia0ohoh zoekt neuk date
Pleuni
★★★★★★★★★☆
Ben op zoek naar een software techneut die wat programma\'s wil komen installeren en wat dingen wil opschonen op mijn PC. Ik ben zelf nogal onhandig daarmee, maar wel handig met andere dingen..
Software installeren (Klus van 3 uur)
Annegien
★★★★★★★★★★
Ik heb een raar schermpje op mijn computer, echt heel irritant. Ik krijg het niet weg. Wil jij het voor me oplossen? Ik geef je na afloop een handjob, als het gelukt is..
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Ninouk
★★★★★★★★★★
Ik heb het in de rug en het lukt me nooit om een grote, dikke matras naar de eerste etage te dragen. Hij staat in de gang, maar ik heb echt hulp nodig!
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
Chrisje
★★★★★★★★★★
Hoe zou jij het vinden als jij die lijf voor een uurtje krijgt, nadat jij voor mij 3 kallax meubels hebt opgezet? Ik doe dit niet alleen uit noodzaak, maar ook voor mijn plezier.
Ikea meubel opbouwen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten