Gratis Aanmelden

Milf GelderseBertha zoekt jongen

GelderseBertha (58)

Je zou het niet zeggen, gezien mijn leeftijd, maar ik heb toch echt wel regelmatig een lekkere scharrel. Ik vind het heerlijk als je mijn belegen poes lekker op stoom brengt met een lange likbeurt. Vergeet ook mijn tepels niet, want ook die verdienen aandacht.

Maak contact met haar
  1. Naam: GelderseBertha
  2. Leeftijd: 58 Jaar
  3. Woonplaats: Ede
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Milf GelderseBertha van 58 uit Ede, Gelderland zoekt jongen
KuppieD (49)
★★★★☆
Ik zou het heel vervelend vinden wanneer je alleen maar interesse zou hebben in mijn D cup. Ik heb namelijk heel veel meer te bieden als het op het gebied van sex komt.
Hete KuppieD zoekt sex
Just_me (48)
★★★★★
Op zoek naar een leuke aardige en betrouwbare man met wie ik heel veel lol kan beleven. Ik ben dan misschien niet de jongste maar wel geil. Ben jij op zoek naar mij? Dan ben ik op zoek naar jou. Hopelijk hoor ik meer van je als het je aanspreekt.
Milfje Just Me zoekt contact
Bibibi (47)
★★★★★
Als je opzoek bent naar een kleine vrouw, dan ben ik die vrouw die je zoekt!
Milfje Bibibi zoekt neuk date
Golliat (48)
★★★★★
Hoelang ik nu precies al zonder seks zit weet ik zelfs al niet meer. Nochtans ben ik een heel geile meid. Ik hou van pijpen en seks op spannende plaatsen.
Gescheiden Golliat zoekt relatie
Coolemeid (47)
★★★★☆
Ik ben iemand die heel open van geest is en nog heel wat aankan maar helaas ben ik alleen. Het zou fijn zijn mijn ruime gedachten met een leuke man te kunnen delen.
Dame Coolemeid zoekt man
MilFMayke (49)
★★★★☆
Mijn man was enorm op mij uit gekeken en daar heb ik een enorme knauw van gekregen. Ik merk de laatste tijd wel dat ik nog steeds aardig in de markt lig en daar maak ik driftig gebruik van na tien jaar een seksloos huwelijk te hebben gehad.
Milf MilFMayke zoekt contact
Sophie
★★★★★★★★★★
Ik ben gescheiden en woon nu weer in een flatje, maar ik heb geen geld om de boel te behangen. Kan iemand dan voor mij doen? Ik betaal met plezier in natura. Het gaat om drie kamers.
Behang plakken (Klus van 3 uur)
Marijntje
★★★★★★★★★★
Ik heb een nieuwe bank nodig... Heeft iemand een mooi bankstel met 4 plaatsen voor mij en kom je dat brengen en haal de oude weg? Dan mag je mij daarna zelf op de bank leggen...
Bankstel vervangen (Klus van 1 uur)
Janieke
★★★★★★★★★☆
Ik zit met drie muren die een stuc laag nodig hebben en dat is dus echt niet mijn ding, maar ik wil er wel een beloning in nature tegenover stellen, als jij me helpt..
Stuccen (Klus van 3 uur)
Mahnoor
★★★★★★★★★☆
Ik heb op de grond in mijn keuken lelijke tegels en ik wil daar graag een vinyl vloer laten leggen, maar dat is te duur voor mij. Kunnen wij misschien iets regelen..?
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten