Gratis Aanmelden

Dame bliSSSS zoekt jongen

bliSSSS (35)

heb je zin in een lekker neukpartijtje met een 28 jarige roodharige? ik ben dol op heel zachtjes aan beginnen en dan steeds wilder. ik hou van goedverzorgde mannen.

Maak contact met haar
  1. Naam: bliSSSS
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Voeren
  4. Provincie: Vlaams-Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Rood
  11. Opleiding: Anders
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dame bliSSSS van 35 uit Voeren, Vlaams-Limburg zoekt jongen
Dalhia (49)
★★★★★
Mijn allerbeste vriend is mijn bed en hier wil ik graag verandering in brengen, graag zou ik mijn bed delen met iemand. Mijn grootste hobby is zwemmen en achtbanen, ik hou van de snelheid en in het water kan je alles wat je op het land niet kan. Zijn dit die dingen die jou ook aanspreken dan kunnen we misschien een keer samen in de achtbaan en de dag afsluiten in mijn bed.
Gescheiden Dalhia zoekt man
Mirella (47)
★★★★★
Getrouwd geweest, huisje, tuintje, boompje,.... Ik heb het allemaal gehad en eerlijk? Op een bepaald moment had ik er genoeg van om vast te zitten in dat saaie leventje. Ik heb het heft in eigen handen genomen en kan mezelf nu een gelukkige zelfstandige vrouw noemen. Het enige wat ontbreekt is iemand waarbij ik toch af en toe eens terecht kan voor de nodige affectie. Want ook al is mijn leven nu bijna perfect, een vrouw heeft toch ook nog steeds haar behoeftes.
Gescheiden Mirella zoekt sexdating
Evalin (47)
★★★★☆
Jeetje mina dat ik mezelf na al die jaren dan toch hier neer ga zetten en mezelf moet gaan aanprijzen aan allemaal leuke heren. Ik kan je wel vertellen dat je alleen maar hoeft te reageren als je serieus bent want dat ben ik ook. Over mij kan ik makkelijk en kort zijn ik kijk niet graag terug naar het verleden want dat is geweest, ik wil weer verder naar de toekomst en het liefste met een leuke en aardige jongeman. Een klein beetje gek mag je wel zijn want daar hou ik ook wel van.
Gescheiden Evalin zoekt man
JessyYahoe (47)
★★★★★
Samen een gezellig avondje doorbrengen als je mij wel ziet zitten en ik je leuk vind lijkt me heerlijk. Al een tijdje heb ik geen afspraakje gehad en kijk echt uit naar je fijne gezelschap.
Hete JessyYahoe zoekt dating
Meetta (47)
★★★★★
Ook al ben ik wat ouder ik heb zeker nog mijn charmes, en die wil ik maar al te graag in de strijd gooien. Van wat voor een charme zou jij kunnen genieten? Ik in sexy lingerie op een kleedje voor de haard?
Gescheiden Meetta zoekt contact
Kusvoorjou (48)
★★★★☆
Gezelligheid kent geen tijd en zo ook een date met mij niet. Ik laat je lang en gepassioneerd genieten van al mijn kunstjes:)
Gescheiden Kusvoorjou zoekt contact
Mariken
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een man die erotische massages geeft, met olie en eventueel met objecten. Ik heb een heel gevoelig lijf en houd van langdurige massages.
Massage (Klus van 3 uur)
Nathalie
★★★★★★★★★★
Mijn auto maakt een raar geluid en ik durf er niet meer mee te gaan rijden. Welke handyman kan dit voor mij fixen? Ik betaal je niet met geld, maar met mijn lichaam, ok?
Auto reparatie (Klus van 2 uur)
Ainoa
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een nieuwe woonruimte in Drenthe. Als jij voor mij de gouden tip hebt zal ik je in natura belonen! Dus voor een persoon, huis of appartement, met garage.
Woonruimte gezocht (Klus van 2 uur)
Eleonora
★★★★★★★★★★
Ik ben allergisch voor as, maar mijn kachel moet schoongemaakt worden. Dus als iemand mij daarmee kan helpen wil ik je wel een keertje lekker aftrekken..
Kachel schoonmaken (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten