Gratis Aanmelden

Rijpe Honesty zoekt dating

Honesty (27)

Zijn er mannen hier die hun meisje wel trouw kunnen blijven? Ik ben nu al een paar keer bedrogen, dus ik ben er bijna klaar mee. Misschien dat hier een eerlijke man te vinden is?

Maak contact met haar
  1. Naam: Honesty
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats: Velsen
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Rijpe Honesty van 27 uit Velsen, Noord-Holland zoekt dating
Arendje (48)
★★★★★
Wie wil graag een keertje mee gaan met mij? Samen een wandeling maken, genieten van een drankje of iets eten en gewoon zien wat er volgt?
Geile Arendje zoekt sex contact
Tmaar (47)
★★★★☆
Ik zal maar met de deur in huis vallen. Ik heb nog maar 1 man gehad in mijn leven waar ik nu van ben gescheiden. Ik wil nu wel eens aan een andere vrucht proeven. Ben jij die vrucht waar ik aan mag proeven?
Milfje Tmaar zoekt contact
Doemediema (49)
★★★★★
Mijn ex vond het gras bij de buren groener, nou ja in ieder geval de buurvrouw, Maar goed genoeg over die ... ik ben op zoek naar een betrouwbare man die samen met mij een relatie wil op bouwen
Vrouw Doemediema zoekt dating
Plakplaat (47)
★★★★★
Gescheiden en erg eenzaam zonder man. Ik werk in een tattoo winkel en hoop dat je van mijn tatoeages geen probleem maakt zit er namelijk helemaal onder. Zoek een leuke man waar ik samen mijn leven mee kan delen.
Moeder Plakplaat zoekt sex contact
Eenzamelisann (47)
★★★★★
Dilemma: Stel je hebt een leuk huisje, een baan, een leuk tuintje, veel vriendinnen, hobby's. je zit goed in je vel. Je vind het heerlijk om thuis te zijn, uitgaan met vrienden, in je tuin wroeten/zitten. Kortom je hebt alles goed voor elkaar. Dan bedenk je dat je toch iets mist. Je mist geknuffel, genot, gezelligheid, passie, sex eigenlijk alles...Ok dan ga je toch op zoek naar een man? Zou je denken he? Dan komen die gedachtes in je hoofd. Ja maar wil ik dat wel? Ik wil namelijk helemaal niet meer vast zitten aan een man, wil gewoon me gang kunnen gaan..
Gescheiden Eenzamelisan zoekt sexdate
Umbriena (48)
★★★★★
Hoop om een man te leren kennen die van romantische avondjes houd, die me in de watten wil leggen en met mij mooie momenten wil beleven. Na de scheiding heb ik geen andere man meer gekend en ben als single verder gegaan. Hoog tijd om weer een lieverd te vinden die voor me wil gaan.
Mama Umbriena zoekt dating
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Welke man wil bij mij thuis een vinyl vloer komen leggen (die al besteld is) en in ruil daarvoor een vrijpartij met mij accepteert? Ik ben niet lelijk, slecht diskreet ;)
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
Madelon
★★★★★★★★★★
Mijn garage staat vol met dingen die naar de stort moeten, maar mijn auto is te klein en ik heb geen aanhanger. Ik kan wel heel goed pijpen en ik slik eventueel ook.
Garage opruimen (Klus van 2 uur)
Leentje
★★★★★★★★★★
Zou iemand mij kunnen helpen met mijn verhuizing binnenkort? Ik ga in een appartement wonen en ik zoek iemand met een bestelbusjes voor een paar ritjes op en neer..
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Gerrigje
★★★★★★★★★★
Iemand die een beetje kan behangen en het juiste materiaal daarvoor heeft? En iemand die het gratis voor me wil doen, in ruil voor een lekkere vrijpartij na afloop?
Behang plakken (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten