Gratis Aanmelden

Hete Geeke zoekt dating

Geeke (41)

Hallo heren! Ik ben een niet veeleisende dame die al gauw iets leuk vind, ik ben iemand die blij is met de kleinste dingen, geniet elke dag van het leven maar ik zou dat liever weer met iemand samen gaan doen!

Maak contact met haar
  1. Naam: Geeke
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Rotterdam
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Hete Geeke van 41 uit Rotterdam, Zuid-Holland zoekt dating
Fionao (49)
★★★★☆
een echte levensgenieter zo kan ik mezelf het beste omschrijven. Een lekker etentje, op stap gaan of gewoon genieten van een lekker glaasje. Het liefste zou ik dan ook een man leren kennen die zich een beetje in mij terug vind.
Geile Fionao zoekt jongen
Jolanwilwel (49)
★★★★★
Eerst begin ik je heerlijk te zoenen, dan mijn handen overal langs je lijf, dan krijg je een geweldige massage en dan mag jij zeggen wat jij zou willen. Dat is toch een goed begin zeker en je kunt nog veel meer verwachten!
Mama Jolanwilwel zoekt man
Doemediema (49)
★★★★☆
Mijn ex vond het gras bij de buren groener, nou ja in ieder geval de buurvrouw, Maar goed genoeg over die ... ik ben op zoek naar een betrouwbare man die samen met mij een relatie wil op bouwen
Vrouw Doemediema zoekt dating
OhwilX (49)
★★★★☆
Ik hou er wel van, kom je bij me langs?
Hete OhwilX zoekt jongen
Golliat (48)
★★★★★
Hoelang ik nu precies al zonder seks zit weet ik zelfs al niet meer. Nochtans ben ik een heel geile meid. Ik hou van pijpen en seks op spannende plaatsen.
Gescheiden Golliat zoekt relatie
Dubbeldwarsig (49)
★★★★☆
Alleenstaand, een groot huis, goede baan en lieve kinderen maar sinds mijn scheiding lijkt niets meer compleet en voel ik me vaak behoorlijk alleen. Zou heel fijn zin als jij die eenzaamheid een beetje kunt opvullen.
Milfje Dubbeldwarsi zoekt sexdate
Inge
★★★★★★★★★☆
Mijn tuin is nogal verwilderd en mijn grasmaaier is kapot. Wie kan mijn tuin bijwerken in ruil voor een betaling in natura? Ik bied je mijn lichaam aan...
Gras maaien (Klus van 2 uur)
Fraukje
★★★★★★★★★★
Ik zit met enkele kapotte dakpannen die vervangen moeten worden. Ik heb reserve pannen, maar durf zelf het dak niet op. Als jij het doet, mag je daarna met me naar bed..
Dakpan vervangen (Klus van 1 uur)
Emmelie
★★★★★★★★★★
Hi... ben onlangs geopereerd en mag niets zwaars tillen, maar ik heb wat lompe objecten die naar de stort moeten. Als je dat voor mij doet wacht ik daarna op jou, zonder kleren..
Afval Weggooien (Klus van 3 uur)
Melisa
★★★★★★★★★★
OK, ik heb dus een paar Ikea meubels gekocht en ik heb twee linkerhanden. Mijn talent zit meer in tussen mijn lippen. Begrijp je wat ik bedoel? Hebben we een deal?
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten