Gratis Aanmelden

Mama AnDu zoekt sex

AnDu (45)

Voordat je verder gaat kijken omdat je ziet dat ik een relatie heb. Ik ben hier om plezier te maken met een andere man, misschien wel met jou. Ik ben een beetje oversexed en kan er niets aan doen dat ik vreemd wil gaan.

Maak contact met haar
  1. Naam: AnDu
  2. Leeftijd: 45 Jaar
  3. Woonplaats: Delft
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Mama AnDu van 45 uit Delft, Zuid-Holland zoekt sex
Latexlove (49)
★★★★★
Wat denk jij van een beetje kinky sex en kinky kleding? Ik ben dol op latex, heb een heleboel speeltjes liggen oa handboeien of een zweepje, vrijwel alles is mogelijk als je er maar voor openstaat.
Geile Latexlove zoekt dating
Katn (47)
★★★★★
Hi leuke heren! Ik ben een sexy dame en ik schaam me nergens voor, ik heb daarom ook zin om helemaal los te gaan en als jij dat ook wilt dan hebben we elkaar gevonden.
Geile Katn zoekt relatie
Hyld (49)
★★★★★
Ik heb een leuk huis, een mooie baan, een goed stel hersens. Maar het lukt mij maar niet om een leuke man te vinden. Helaas zijn ze niet te koop bij Bol, dus ik waag hier maar een poging.
Geile Hyld zoekt relatie
ohheyeaahh (49)
★★★★☆
Hopeloos ben ik zeker niet op zoek maar ik wil verleiden en verleid worden. Ik mis die spanning en af en toe eens een compliment. Ik hou van knuffelen en als jij in mijn smaak valt kan je al gelijk een heel dikke knuffel krijgen.
Hete Ohheyeaahh zoekt dating
Topsportie (48)
★★★★☆
Mijn lichaam is goddelijk, mijn karakter heel lief en verwennen van een man is waar ik een ster in ben. Als je een keer wil meemaken wat ik allemaal kan in bed dan wil ik je graag leren kennen.
Vrouw Topsportie zoekt sexdate
alicia0ohoh (48)
★★★★☆
Nou, en daar zit je dan ineens en stukje over jezelf te schrijven waar je ook nog eens leuk over moet komen en dat dan in een paar zinnen! Ik ben Alicia, ben meestal vrolijk, hou van de zon strand vakanties en lekker genieten van een glas wijn op een terras. Ik ben nu 3 jaar gescheiden heb twee leuke dochters, en een leuke baan en een leuk huisje, nu no g een man in mijn leven waar ik wat leuks mee kan doen. :-)
Gescheiden Alicia0ohoh zoekt neuk date
Pleuntje
★★★★★★★★★☆
Mijn verwarmings monteur is helaas met pensioen en ik kan geen nieuwe vinden die het voor een gelijk tarief doet. Daarom bied ik hier mijn lichaam aan in ruil voor hulp.
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 2 uur)
Gerrigje
★★★★★★★★★★
Iemand die een beetje kan behangen en het juiste materiaal daarvoor heeft? En iemand die het gratis voor me wil doen, in ruil voor een lekkere vrijpartij na afloop?
Behang plakken (Klus van 3 uur)
Bella
★★★★★★★★★☆
Vers gescheiden en moet nu mijn inboedel verplaatsen naar mijn nieuwe woning, maar dat lukt me nooit alleen en ik heb geen geld meer over. Wie accepeert een vergoeding in natura?
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Jeltsje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek hulp bij het opruimen van mijn appartement. Ik ben onlangs geopereerd en kan niet te veel bewegen. Als vergoeding mag je me op bed nemen (ik lig op mijn rug)
Huis opruimen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten