Gratis Aanmelden

Dame Doggyk zoekt jongen

Doggyk (53)

Ik voel mij heel goed maar ik wil zo graag het slaafje van een man zijn. Gestraft en gebruikt worden. Maar ook wel lekker geneukt want ik sta al veel te lang droog.

Maak contact met haar
  1. Naam: Doggyk
  2. Leeftijd: 53 Jaar
  3. Woonplaats: Alphen aan den Rijn
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dame Doggyk van 53 uit Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland zoekt jongen
Maaikemiss (48)
★★★★☆
Mijn dromen heb ik laten varen, nu wil ik alleen nog maar leven in de realiteit en dan het liefste met een man die mij kan waarderen voor diegene die ik ben.
Geile Maaikemiss zoekt contact
Drieisleuk (49)
★★★★☆
Eigenlijks weet ik niet of het mij gaat lukken hier met wat ik zoek, ik doe toch even een gooi om te zien of ik geluk ga hebben. Ik heb een vriendin en we doen wel eens een trio met een man, alleen we zouden dus heel graag willen weten of er ook andere mannen zijn die er zin in hebben, want iedere keer dezelfde man verwennen word een sleur en is niet zo leuk meer. Wat verfrissing op dat gebied kan geen kwaad.
Mama Drieisleuk zoekt jongen
Oeze (47)
★★★★★
Als je eens zou weten hoe lang het geleden zou zijn dat ik lekker ben verwend dan zou je schrikken. Gelukkig speel ik wel vaak met mijzelf.
Hete Oeze zoekt dating
Soofietje (47)
★★★★★
Mijn vrijheid is best belangrijk voor me, maar ik wil graag rekening met je houden als je lief voor me bent. Ik ben een beetje huiverig voor een relatie geworden, maar alleen al het feit dat ik hier ben, betekent toch wel dat ik geïnteresseerd ben. Als je het niet erg vindt om mijn vertrouwen te moeten winnen, zou je me dan eens willen schrijven? Ik beloof dat ik me probeer open te stellen.
Vrouw Soofietje zoekt man
Gwenda (49)
★★★★☆
Ik zal eerlijk zijn dit is niet de eerste site waar ik mijn geluk op beproef en ik zal jullie niet lastig vallen met allerlei dingen die je niet wil lezen. Ik ben gescheiden is een lang verhaal wil je niet weten anders moet je het vragen, Ik rook niet en hou wel van een wijntje op zijn tijd.
Mama Gwenda zoekt man
Honkypon (47)
★★★★☆
Ook ik heb mijn mindere kanten maar ik denk dat jij daar geen probleem van maakt. Niemand is perfect en jij waarschijnlijk ook niet. De man die ik wil leren kennen is lief, heeft geen al te groot rugzakje wat hij meedraagt en is ook zoekende naar de ware liefde.
Mama Honkypon zoekt dating
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Welke man wil bij mij thuis een vinyl vloer komen leggen (die al besteld is) en in ruil daarvoor een vrijpartij met mij accepteert? Ik ben niet lelijk, slecht diskreet ;)
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
Boutaina
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand mijn fietsband wil plakken. Ik kan dat zelf niet. In ruil wil ik je wel eens lekker aftrekken, maar niet meer dan dat.
Fietsband plakken (Klus van half uur)
Elmi
★★★★★★★★★★
Kan iemand een zware tafel komen ophalen en wegbrengen? Eenmaal in je busje of op je aanhanger mag je je even lekker vermaken met mijn blote borsten. Aanraken en likken.
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
Lisette
★★★★★★★★★☆
Ik heb een lekkende dakgoot en echt geen idee hoe ik die moet reparen (heb sowieso hoogtevrees) en ik kan niemand vinden die tijd heeft. Iemand hier misschien in ruil voor seks?
Lek repareren (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten