Gratis Aanmelden

Milf Man-on zoekt jongen

Man-on (37)

Heb nog maar 1 serieuze relatie gehad, dus weet ook niet wat het is met een andere man, heb vrij weinig dingen gedaan en uitgeprobeerd en het begint onderhand toch wel te kriebelen om mijn grenzen te verleggen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Man-on
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Het Hogeland
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Milf Man-on van 37 uit Het Hogeland, Groningen zoekt jongen
Lovelybabe (47)
★★★★★
Ik hou van het leven en geniet ervan. Alle positieve dingen die jij eruit haalt, krijg je terug! Ik probeer elke dag op te staan met een lach op m'n gezicht, want lachen is een groot onderdeel van mijn leven. Humor geeft het leven kleur en verbindt mensen met elkaar. Met deze instelling kan ik het leven aan..
Milf Lovelybabe zoekt sexdate
So_whatttt (47)
★★★★★
Een losbandige type, en ben wel in voor wat spannends, hou wel van een stevige aanpak, en iemand die weet wat die wil.
Rijpe So Whatttt zoekt jongen
Ryen (48)
★★★★☆
Liefde is niet voor mij weggelegd, daar ben ik achter gekomen, Het heeft even geduurd om dat te accepteren, maar nu is het dan zover. Ik zoek geen man meer voor liefde. Alleen nog voor sex. Heet en ruig.
Vrouw Ryen zoekt neuk date
Marie_L (48)
★★★★☆
Al jaren loop ik met een wens rond en dat is om eindelijk weer eens lief te hebben. Ik heb zoveel te geven, maar iedere keer stoot ik weer mijn neus. Is er dan werkelijk geen man te vinden die vol voor de liefde wil gaan?
Moeder Marie L zoekt contact
Storm41 (47)
★★★★☆
Ben niet echt een uitgaanstype vandaar dat ik me hier heb aangemeld, weet namelijk wel waar ik naar opzoek ben.
Moeder Storm41 zoekt neuk date
Redhair (48)
★★★★★
Tot voor kort had ik mijn leven vrij goed op orde, totdat mijn man er mee aankwam dat die wou scheiden. Het heeft mij door een hel gesleept, nu na een aantal jaren heb ik weer dat knopje gevonden om te kunnen genieten. Vandaar mijn aanmelding, zo kan ik zien of het geluk alsnog voor mij is weg gelegd.
Mama Redhair zoekt contact
IJda
★★★★★★★★★★
Ik zit hier met en kapotte wasmachine en ik heb niet echt de middelen om zo\'n dure reparateur in te schakelen. Misschien dat iemand me kan helpen in ruil voor wat seks?
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
Lieke
★★★★★★★★★★
Dit is wat ik je kan bieden in ruil voor een muur van 2m50 bij 3m die helemaal gestuced moet worden. Geen idee hoe lang dat duurt, maar als het klaar is ben ik even helemaal van jou ;)
Stuccen (Klus van 2 uur)
Tiemetje
★★★★★★★★★★
Ik heb een haag waar een stuk van af moet, maar ik ben niet zo fan van ladders en hoogtes, dus ik zoek iemand die me kan helpen en wie ik kan belonen met een blowjob.
Struiken snoeien (Klus van half uur)
Annemiek
★★★★★★★★★☆
We willen graga pizza's bakken, maar onze oven is echt te smerig voor woorden. Als jij hem schoonmaakt, mag je een uurtje met ons tweetjes doorbrengen, ter compensatie..
Oven schoonmaken (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten